Ce alimente să combini ca să slăbeşti mai repede?

Anumite alimente consumate împreună au proprietatea de a stimula arderea grăsimilor. Descoperă ce alimente să combini ca să slăbeşti mai repede!


Ştiai că portocalele mâncate împreună cu avocado constituie una dintre recomandările celebrului Dr. Oz, deoarece împreună ele înlătură grăsimea de pe abdomen? Sau că terciul de ovăz presărat cu fructe de pădure devine una dintre combinaţiile alimentare cele mai potrivite pentru micul dejun? Potrivit specialiştilor se pare că prin consumul unor anumite alimente împreună poţi să intensifici arderile grăsimilor şi să slăbeşti mai repede. Iată ce alimente să combini ca să scapi de kilograme:
1 din 7

Portocale cu avocado

Combinaţia dintre portocale şi avocado este una dintre cele mai eficiente pentru a înlătura grăsimea de pe abdomen, susţine Dr. Oz. Portocalele sunt bogate în vitamina C, un antioxidant care reduce nivelul cortizolului care se eliberează atunci când suntem stresaţi. Potrivit ultimelor cercetări, creşterea nivelului de cortizon este strâns legată de grăsimile depuse în zona abdominală. Astfel că persoanele care au burtă vor avea un nivel ridicat al cortizolului în organism.

Avocado este un fruct bogat în grăsimi mononesaturate care scad riscul de diabet, boli de inimă şi te ajută să scapi de grăsimile care se depun în zona abdominală.

Astfel că dacă vei asocia o portocală cu avocado care e bogat în grăsimi mononesaturate vei reduce riscul de inflamaţii şi vei împiedica depunerea grăsimii pe abdomen. Combină aceste două ingrediente, stropeşte-le cu puţin ulei de măsline extravirgin şi sare şi vei obţine o gustare care te ajută să slăbeşti mai repede.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod