Un meniu util te poate ajuta să ții sub control nivelul glicemiei, să arzi grăsimile în mod eficient și să reduci inflamațiile din organism. Află ce alimente trebuie să savurezi mai des dacă ai diabet. 15 Feb 2019
Este sezonul strugurilor! Afla cum minunatele fructe ale toamnei pot fi combinate in preparate delicioase
Echipa de Fortificare a Alimentelor de la BASF a dezvoltat un echipament de testare la cheie, care le permite producatorilor de alimente sa verifice concentratia de vitamina pe masura ce este adaugata. Acest laborator in miniatura, de dimensiunea unui laptop, indica nivel optim pentru a evita...
O combinatie gustoasa, aspectoasa si speciala, dar care are multe calorii. Din ingrediente rezulta patru-sase portii.
Pestele nu trebuie sa lipseasca dintr-o alimentatie echilibrata. Bogat in minerale (fosfor, siliciu, magneziu), in grasimi benefice (mai ales Omega 3), pestele ar trebui consumat cel putin de trei ori pe saptamana.
Foarte usor de preparat va fi pe placul tuturor.
Delicat si special: bucati de peste intr-o textura pufoasa.
O combinatie delicioasa, pe care copiii o vor savura cu placere.
Desi ne putem mandri cu bucate gustoase, cand vine vorba de sanatate, bucataria romaneasca lasa de dorit. Grasimile din belsug, prajelile si rantasurile sunt prezente in mai toate mancarurile noastre traditionale.
Foarte buna, foarte sanatoasa si asta in conditiile in care are doar 100 de calorii in fiecare portie. Ingredientele sunt pentru trei portii, pentru ca trebuie mancata la o singura masa!
Pe toti ne asteapta o perioada plina de delicatese din punct de vedere culinar. Multe dintre noi se gandesc cu jind la cozonaci, pasca, miel sau oua rosii, preparate pe care sunt convinse ca nu le pot consuma, pentru ca sunt la cura de slabire.
Un barbat a murit si alti cinci sunt internati la Spitalul Matei Bals din Bucuresti dupa ce au consumat conserva de peste infestat cu toxina botulinica.
Un barbat a decedat la Spitalul Matei Bals din bucuresti, dupa ce a consumat o conserva de peste infestat cu toxina botulinica. Alti 5 barbati au fost internati cu diagnosticul de botulism.
O reteta simpla si foarte gustoasa. Farmecul este dat de combinatia dintre peste si fructe de mare. Ingredientele si cantitatile sunt pentru sase portii.
Pestele este considerat de specialisti un element indispensabil in alimentatia corecta si sanatoasa. Datorita continutului de aminoacizi si pentru ca se digera usor, carnea de peste este adesea recomandata in detrimentul altor tipuri de carne mai ales pentru persoanele care au probleme cu...
La ton, exista un risc mai mare sa provina din zone poluate si, in acest caz, este foarte toxic pentru copil.
Bebelusii care sunt hraniti cu peste prezinta un risc redus de a dezvolta afectiuni ale pieleii, cum ar fi eczemele. Omaneii de stiinta sustin ca peste trebuie introdus in dieta copilului inainte ca acest sa implineasca varsta de 9 luni.
Creierul este organul care ne coordoneaza actiunile constiente, dar si pe cele pe care nu le constientizam, asigurand buna functionare a organismului in ansamblu. De aceea, este unul dintre cei mai mari consumatori...
Persoanele care consuma pesti uleiosi de cel putin 3 ori pe saptamana pot reduce riscul pierderii memoriei si a infarctului cu mai mult de un sfert, conform cercetatorilor finlandezi.
Barbatii care urmeaza o dieta bogata in pesti uleiosi, precum somon sau ton, prezinta un risc mai scazut de a dezvolta afectiuni ale inimii, sunt de parere specialistii.
Recomandat de catre nutritionisti si pregatit in zeci de feluri, pestele are, spre deosebire de carnea rosie, dublu avantaj: este si sanatos, si delicios. De aceea, mancarurile pe baza de peste au...