Ceapa

Folosește ceapa ca să tratezi aceste 4 probleme medicale!

Folosește ceapa ca să tratezi aceste 4 probleme medicale!

Ceapa este recunoscută pentru proprietățile sale benefice, însă știai că poți să scapi de anumite probleme medicale cu ajutorul ei?
Salata Nicoise - cea mai buna salata

Salata Nicoise - cea mai buna salata

Salade Nicoise este preferata in zona mediteraneana. Poate fi servita simpla sau impreuna cu felii de paine cu usturoi. Ingredientele sunt pentru 4-6 portii. Timp de preparare: 15 minute.
Supa chinezeasca de porumb

Supa chinezeasca de porumb

Este una dintre cele mai populare supe chinezesti si poate fi servita in mai multe variante. Baza acestei supe: oul si porumbul. O gasesti in restaurantele chinezesti...
Supa thailandeza de morcovi

Supa thailandeza de morcovi

Cu niste ingrediente normale, se poate ajunge la o adevarat capodopera culinara. Daca te pricepi la bucatarit, o poti imbunatati dupa gustul propriu. Eu...
Muschi de vita cu mango si ananas

Muschi de vita cu mango si ananas

Exotic, savuros si simplu de facut.
Budinca de dovlecei cu iaurt

Budinca de dovlecei cu iaurt

O reteta gustoasa, sanatoasa si eleganta.
Bors de praz

Bors de praz

Ciorbele si supele de legume sunt recomandate in aceasta perioada. Pe de o parte, pentru ca reprezinta o sursa de vitamine si minerale, pe de alta pentru ca sunt sarace in calorii.
Mancare de praz cu masline

Mancare de praz cu masline

Usoara si aromata, o mancare buna si calda si rece. Nu are calorii multe si este buna simpla sau garnitura la o felie de carne.
Supa cu galuste (si carne de pui)

Supa cu galuste (si carne de pui)

Cantitatile sunt pentru sase-opt portii.
Ciorba de la Radauti

Ciorba de la Radauti

Se mai numeste si ciorba radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de pui. Din cantitatile de mai jos ies sase-opt portii.
Bors de legume

Bors de legume

Aromat si sanatos. O adevarata infuzie de vitamine.
Sarmale cu orez si stafide

Sarmale cu orez si stafide

Este imposibil sa nu-ti placa, chiar daca sunt mai dificil de facut.
Ceapa, cartofii si carnea de pui: ingrediente vedeta la romani

Ceapa, cartofii si carnea de pui: ingrediente vedeta la romani

36% dintre romani afirma ca ceapa este principalul ingredient atat la masa de pranz, cat si la cina, se arata intr-un studiu efectuat la nivel national.
Muraturi mai... speciale

Muraturi mai... speciale

De castraveti si gogonele stie toata lumea. Dar ce zici de struguri, prune, gutui, conopida si ceapa murata? Prepararea acestor bunatati nu este cu nimic mai complicata decat preparatele traditionale.
Bucataria fara foc, o solutie naturista

Bucataria fara foc, o solutie naturista

Se pot face ciorba, paste, sosuri si chiar conserve. Invata si tu
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Cel mai bine se conserva in borcane de 800 de grame sau putin mai mari, pentu ca trebuie fierte in bain-marie.
Cartofi taranesti cu ceapa

Cartofi taranesti cu ceapa

Sunt atat de gustosi, se fac usor, sunt buni si simpli, si garnitura, incat merita sa-i incerci. Din ingrediete rezulta patru - sase portii.
Muschi de vaca cu struguri

Muschi de vaca cu struguri

Daca vrei ceva rafinat, special si simandicos, atunci reteta de mai jos este solutia perfecta. Ingredientele sunt pentru patru-cinci portii.
Supa Straciatela

Supa Straciatela

O supa traditionala. Excelenta calda, numai buna pentru inceputul de toamna. Ingredientele sunt masurate pentru sase portii.
Carbonara clasice

Carbonara clasice

Pe cat este de usor de facut, pe atat este de gustos. Carbonara in stil italian au un gust special dat de combinatia de paste, kaizer, vin si usturoi. O reteta legendara, se poate spune. Carbonara se poate face cu spaghete, fettucine sau penne. Ingredientele sunt pentru patru portii.
Vinete grecesti

Vinete grecesti

Grecii adora vinetele. Daca incerci aceasta reteta, le vei adora si tu!
Pagina: