Cum sa te imbraci la intalnire

Te-ai intrebat vreodata de ce nu te-ai putut imbraca niciodata ca una din fetele pe care le tot vezi prezentand emisiuni de vara la televizor? Sansele ar fi sa incerci...

Te-ai intrebat vreodata de ce nu te-ai putut imbraca niciodata ca una din fetele pe care le tot vezi prezentand emisiuni de vara la televizor? Sansele ar fi sa incerci sa ti-o imaginezi pe aceasta fetita draguta in bikini cum ar arata peste 7 sau 10 ani.

Cum ai vrea sa introduci articole de imbracaminte cat mai sexy daca nu te simti ca si cum ai face parte si tu dintr-o emisiune TV de genul acesta? Foloseste-te de urmatoarele sfaturi pentru a adauga garderobei tale piese de imbracaminte cat mai sic pentru orice ocazie.

La serviciu

Uita de pantalonii tai draguti dar neatragatori, de jeans-ii tociti sau de sacoul demodat. A arata bine nu inseamna doar ca vrei sa atragi privirile celor mai draguti baieti din firma dar te va ajuta sa te faci remarcata chiar de seful tau, nu intr-atat insa sa dai impresia de altceva. Dincolo de toate acestea, a arata sexy cat timp iti mentii o conduita profesionala ireprosabila, nu-ti poate afecta cu nimic munca si imaginea.

Incepe prin a-ti schimba imaginea stearsa si obosita cu una proaspata si intinerita. In primul rand schimba-ti camasa cu una mai stransa pe corp, ceea ce inseamna ca iti vei cumpara una cu un numar mai mica astfel incat nasturii sa stea sa plesneasca peste piept dar care sa nu arate ca si cum te-ai fi ingrasat. O camasa cu manecile mai lungi va fi foarte potrivita pentru birou iar un mic ornament cu dantela o va face foarte atragatoare.

Nu ai nevoie de o fusta prea scurta pentru a-ti scoate in evidenta picioarele. Iti poti face o fusta stramta cu nasturi de-a lungul piciorului, astfel incat sa poti deschide cati nasturi vrei in functie de starea pe care o ai. Aceasta iti va scoate in evidenta formele si te va face sa arati mai subtire.

Asa cum ti-ai gasit cea mai sexy camasa, cauta-ti in continuare si perechea perfecta de pantaloni: incearca cea mai mica pereche de pantaloni pe care ii ai si priveste-ti liniile. Daca iti vezi cureaua iesind in afara, cusaturile plesnind si o dunga la spate, inseamna ca sunt prea mici. Probeaza pantaloni doar cu un numar mai mare astfel incat sa poti vedea o silueta frumos definita. Nu trebuie sa te surprinda faptul ca vei primi complimente de la straini iar colegii vor intoarce privirile dupa tine.

La intalnire

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a arata sexy la o intalnire (lasand la o parte cazul in care vrei sa-l curtezi pe barbatul respectiv) este sa nu iesi in evidenta. Trebuie sa arati ca si cum te-ai trezit, ai mancat si ai dormit simtindu-te sexy. El nu trebuie sa stie ca ai petrecut o ora la manichiura, ca ai cheltuit o groaza de bani la coafor si alte doua ore ca sa te dichisesti. Dar nu exagera cu toate acestea. O infatisare care se apropie de cea a Pamelei Anderson va demonstra ca te-ai chinuit din greu cu machiajul. Daca vei reusi sa-l interesezi pentru noaptea respectiva, s-ar putea sa o faca din motive nu prea serioase. Aceste sfaturi te vor ajuta sa arati "intamplator sexy".

Daca vrei sa arati ca o "inocenta care nu este chiar atat de inocenta", incearca o rochie mulata cu bretele inguste care sa-ti evidentieze umerii iar partea stransa pe corp ii va tine privirea atenta acolo unde trebuie. Alege lungimea si culoarea potrivite pentru o astfel de ocazie.

Pentru o iesire in oras cu prietenele

O astfel de iesire poate presupune mai multe lucruri: te poti imbraca pentru cumparaturi, pentru discoteca sau pentru a intalni cat mai multi tipi. Aceste tinute se cer foarte indraznete (sau oricum, mai indraznete decat ale prietenelor). Asta nu inseamna ca incepi un concurs cu "cine se imbraca mai ieftin". Calitatea impotriva cantitatii este o buna regula de tinut minte.

Cateva linii generale

Improvizeaza un top fara bretelute sau adauga unui top alb bretelute negre. Incearca maiourile cu spatele gol si mai pline in fata. Aceste simple tendinte de stil te pot ajuta sa te faci remarcata in orice club si sa pleci acasa cu mai multe numere de telefon. Pentru un si mai mare efect, incearca un maiou din dantela, aproape transparent asortat la o pereche de jeansi foarte mulati.

Ingrijeste-te chiar si atunci cand esti la sala

Nu este nimic mai plictisitor decat un echipament obisnuit de gimnastica. Daca iti este atat de greu sa te motivezi pentru a merge la sala, nu trebuie sa te gandesti la cum vei arata alergand intr-un costum perfect mulat cu un imprimeu leopard. Vestile bune sunt ca barbatii nu vor cauta in sala de gimnastica femei slabute, subnutrite si aproape dezbracate. Si nici costumul mulat nu mai este atat de atractiv.

Barbatii sunt atenti, de obicei, la cele care se imbraca potrivit si isi fac exercitiile corect. Acest lucru poate insemna ca iti poti scoate in evidenta formele si pieptul in timp ce iti sugi abdomenul. Poti alege un top care sa iti tina bine sanii si o pereche de pantaloni (scurti) mulati.

Cateva sfaturi de final:

  • poarta tot timpul tesaturi usoare si atragatoare;
  • ai grija la imbracamintea care sare in ochi - cum ar fi fustele prea scurte sau transparente. Lasa doar un slit bine plasat sau o croiala buna sa vorbeasca despre tine;
  • schimba-ti in permanenta hainele si nu-ti fie teama sa incerci numere mai mici (sau mai mari);
  • daca ti se pare ca una din piesele de vestimentatie este un pic exagerata, incearca sa o combini cu ceva foarte cuminte;
  • mergi pe o linie de mijloc: haine nici foarte mulate dar nici prea umflate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 17 Apr 2008, 16:33
    Si totusi....

    ...nu ar fi indicat sa fi sexy la locul de munca ci doar decenta, nu exagerat de eleganta, nici exagerat de modesta si atat. Cat despre relatia cu un coleg, adica un om pe care-l vezi zilnic si cu care trebuie sa interactionezi profesional, oricat de dragut ar fi.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod