Ciucaș are un nou membru în familie, PET-ul de 1 litru

Începând cu luna decembrie, familia Ciucaș se extinde cu un nou membru, PET-ul de 1 litru.
Ciucaș se prezintă consumatorilor într-un nou ambalaj atrăgâtor asemanator cu o buturugă de lemn. Forma PET-ului, culoarea maro și elementele în relief de pe corpul sticlei seamănă foarte mult cu textura unei scoarțe de copac, iar gâtul PET-ului arată precum cercurile concentrice ale lemnului.

Eticheta păstrează elementele specifice produsului, în tonuri de verde și maro, culori asociate, prin excelență, cu natura. Cerbul, parte din identitatea vizuală Ciucaș, poate fi admirat si pe eticheta noului ambalaj.

Odată cu lansarea PET-ului, Ciucaș dă startul unei noi campanii menite să aducă în prim plan produsul în perioada sărbătorilor.
Campania “Relaxează-te cu noul PET de 1 litru Ciucaș! Buturugă mică, relaxare mare!” oferă consumatorilor ocazia de a se delecta cu berea Ciucaș oriunde și oricând. Ciucaș este berea perfectă pentru momentele de relaxare, iar noul PET de 1L vine în întâmpinare consumatorilor cu cantitatea optimă pentru pauzele de relaxare prelungite", a declarat Victor Teioșanu, Brand Manager Ciucaș, Stejar și Azuga.

Varianta PET de 1 litru din material Polyshield asigură păstrarea prospețimii berii pentru mai mult timp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod