Sebastian Drynamic

SEBASTIAN DRYNAMIC face parte din noua generație de șampoane profesionale uscate, oferind hairstiliștilor puterea de a crea și a avea control asupra coafurilor cu design avansat, prin textură, volum și formă.
În plus, acest produs este binevenit pentru oricare dintre noi, îl putem folosi acasă pentru a ne transforma stylingul instant, oricând și oriunde.

Cu SEBASTIAN DRYNAMIC, stylingul transcede  neconvenționalul, deschizând noi posibilități de aranjare care până acum au fost de neimaginat. Formula specială conține amidon natural care absoarbe sebumul acumulat, ceea ce permite împrospătarea rapidă a stylingului.

“Trăim într-o lume atât de dinamică încât avem nevoie de produse care să ne ajute să creăm stiluri, pe care apoi  să le împrospătăm într-o clipă și, de asemenea, să ne permită transformarea stylingului cuminte de zi într-unul special, fearless într-un mod simplu și firesc.
Noul SEBASTIAN Drynamic este instrumentul perfect. Se pulverizează pe rădăcini pentru a îndepărta excesul de sebum și se piaptănă părul. Pentru efecte instante de textură se pulverizează la mijlocul lungimii părului și se usucă folosind foehnul, apoi se aranjează părul cu degetele.”
Ovidiu Cristea, Creative Director SEBASTIAN România.

Pret recomandat de vanzare 90 lei (212ml) si 38lei (75ml)

Exclusiv pentru saloanele partenere SEBASTIAN Professional
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod