Şi bărbaţii au suflet. Regretele unei femei frumoase într-o dimineaţă de vară

Cum priveai dragostea? Ce aşteptai de la viitor? Credeai că eşti în centrul universului, că lumea se va modifica după felul în care te trezeşti dimineaţa. Dar nu a fost aşa
Nu poţi fi romantică în fiecare zi deşi ţi-ai dori asta. Dar sunt atâtea lucruri la care trebuie să te gândeşti, atâtea încercări prin care trebuie să treci aşa că ar fi mai bine să ne întoarcem atunci când aveai 20 de ani.
Cum priveai dragostea? Ce aşteptai de la viitor? Credeai că eşti în centrul universului, că lumea se va modifica după felul în care te trezeşti dimineaţa. Dar nu a fost aşa. Cu cât te afundai în existenţă cu atât mai mult strângeai zgura, mizeria şi plictiseala lumii.

În această dimineaţă te-am văzut cum te urcai într-un taxi. Ieşeai dintr-un hotel fiţos din centru. Ai avut o noapte grea, ai câştigat bani, dar ceva din visele tale au rămas lipite de aşternuturi. Faci dragoste fără să iubeşti. Bărbaţii sunt pentru tine împărţiţi în două mari categorii: cei care pot să te plătească şi cei care nu pot.
paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod