5 metode pentru a face mai mult sex când ai o relaţie de la distanţă

Indiferent de motivele care vă separă, cu puţin efort şi răbdare puteţi depăşi problemele provocate de distanţă. Aspectul cel mai frustrant care apare în cazul unei astfel de relaţii este cel sexual. Există însă soluţii şi pentru menţinerea pasiunii. Doar pentru că nu împărţiţi acelaşi pat nu înseamnă că nu vă puteţi bucura de momente fierbinţi împreună. Mai ales că tehnologia înlesneşte activităţile sexuale. Internetul, telefoanele ultraperformante te ajută să ai iubitul mai aproape. Iată câteva metode de a te bucura de sex când partenerul este departe.

Sex la telefon
Sexul la telefon este metoda ideală pentru a îţi menţine vie relaţia la distanta dar şi o soluţie pentru cuplurile care vor să alunge monotonia din dormitor. Seamană cu discuţiile deocheate din pat şi poate începe cu o întrebare simplă precum "în ce eşti îmbrăcat" şi se poate termina cu orgasme explozive. Având în vedere că iubitul nu te poate vedea, trebuie să apelezi la imaginaţia lui. Foloseşte o voce senzuală, acceaşi pe care foloseşti în timpul partidelor de amor. Poţi începe cu o conversaţie normală, în care să vorbiţi despre ce vi s-a întâmplat în ziua respectivă, iar apoi poţi devia discuţia spre lucruri mai incitante. Continuă cu un flirt nevinovat în care să îi descrii dorinţele tale. Iar de aici, lasă conversaţia să decurgă natural.

De asemenea, jucăriile sexuale pot fi de mare ajutor într-o partidă de sex prin telefon. Nu uita, sunteţi doar voi doi şi tot ce vă provoacă plăcere este permis.

Skype
Internetul este cea mai simplă metodă de a revedea o persoană dragă aflată la kilometri distanţă. Porneşte webcam-ul, creează o atmosferă romatică cu o lumină difuză, îmbracă o lenjerie sexy şi oferă-i iubitului clipe de neuitat. Lăsaţi-vă purtaţi de val şi profitaţi de momentele în care vă puteţi vedea şi vorbi.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod