Şi bărbaţii au suflet. Chiar şi cel care te-a înşelat merită a doua şansă!


Tu spui că acest ”incident” se va repeta. Că va fi dispus mereu să aibă o nouă aventură, iar o serie lungă de escapade va distruge emoţia din relaţia voastră. Cum aş putea să te contrazic? Dar, pe de altă parte, viaţa nu e atât de rigidă şi, aproape niciodată, o acţiune nu determină o serie strictă de viitoare acţiuni, toate petrecute pe aceleaşi coordonate. Ce vreau să spun e faptul că dacă te-a înşelat o dată, nu înseamnă că te va înşela mereu. Din moment ce a stat cu tine atâta vreme şi s-a comportat exemplar, s-ar putea să treacă o perioadă lungă până o va face din nou.
S-ar putea să nu-i placă. S-ar putea să fi avut nevoie doar de o singură experienţă pentru a-şi recâştiga mândria de sine. Poate uitase cum e să te simţi cuceritor. Se întâmplă multe în mintea unui bărbat, dar nu întotdeauna ceea ce se întâmplă e împotriva persoanei iubite.
Dacă tu ai fi avut o aventură, ţi-ar fi plăcut să primeşti o a doua şansă? Cred că da. Oricine merită o a doua şansă. Chiar şi iubitul tău care a făcut sex cu o altă femeie.
paul-teodorescu
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 25 Iun 2015, 14:19
    ...

    sau lasa...daca apreciezi ce ai acasa nu mergi la nicio gaura ce iti iese in cale... dar asta numai un barbat adevarat ar putea sa o faca...restul e cancan.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod