Demi Moore se ţine bine: Vedeta arată impecabil în costum de baie, la 52 de ani

Într-o fotografie postată pe Instagram de fiica sa, Tallulah, actriţa americană demonstrează că silueta ei sfidează trecerea timpului.

Demi Moore a trecut cu brio peste problemele sentimentale care au dezechilibrat-o, reuşind să-şi regăsească puterea de a zâmbi, dar şi forma fizică optimă. Poza publicată la sfârşitul săptămânii trecute, pe Instagram, de fiica ei, o arată pe vedeta americană în costum de baie,
cu o siluetă de invidiat.

Cu un costum de baie din două piese, Demi Moore pare mai tânără cu 20 de ani. Încadrată de fiicele ei, ea a pozat stând într-un picior, pe marginea piscinei, cu ochelari de soare şi zâmbind, semn că zilele în care se simţea nefericită după ce a fost părăsită de Ashton Kutcher au rămas în urmă.

În imagine se remarcă picioarele bine lucrate ale actriţei, în timp ce Tallulah o ţine cu mâna de şold, iar fiica mai mare, Scout (23 de ani), cu un costum de baie albastru, arată că a avut ce moşteni de la ea, scrie Daily Mail.

Silueta se numără printre preocupările de bază ale actriţei americane, care urmează disciplinată un program consistent de exerciţii fizice şi o dietă strictă. În 1996, când filma pentru "Striptease", regimul ei includea alergări pe plajă şi yoga, iar Demi îşi monitoriza zilnic greutatea, notează ziarul britanic. În plus, ea a urmat lecţii de dans la bară, care au ajutat-o "să-şi sculpteze" silueta.

Un an mai târziu, când a filmat pentru "G.I. Jane", antrenorul ei, Gregory Joujon-Roche, spunea că vedeta a slăbit alergând 10 kilometri în fiecare zi. "Vrea să-şi menţină braţele şi abdomenul tonifiate", a declarat acesta pentru revista People.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod