Marturii speciale pentru nunta ta

Adauga un plus de eleganta si stil nuntii tale cu o serie de marturii exceptionale.
Adauga un plus de eleganta si stil nuntii tale cu o serie de marturii exceptionale. Acorda o atentie deosebita detaliilor pentru a-ti impresiona invitati si arata-le ca ai depus un efort deosebit pentru a avea o nunta reusita.

Poti opta pentru saculeti adorabili in forma de mire si mireasa, minutios construiti, fiind o replica in miniatura pentru o rochie de mireasa si un costum de mire. Aceste marturii de nunta pot fi alegerea perfecta pentru a le multumi celor dragi pentru prezenta. Rochita micii mirese poate fi realizata din satin, iar cateva perlute montate pe linia decolteului ii pot oferi un efect deosebit.
Costumul mirelui este si el din satin, negru de data aceasta, completat de un mic papion.

Ai ales o tematica marina a nuntii? Sa stii ca sunt in mare voga! Toata lumea va aprecia aceste marturii realizate din scoici si perle.

Poti opta si pentru lumanari personalizate, cutii de bomboane in diverse forme (inimioare, gentute, cufere, conuri, etc.) sau obiecte din cristal sau ceramica (ingerasi, clopotei, floricele, iconite etc.).

Te invit sa te inspiri din fotografiile prezentate in galerie.



Un articol de Nicoleta Tarantus
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • floricica pe 27 Sep 2011, 20:17
    marturii

    cred ca eu am avut o idee geniala in ziua nuntii noastre, era intr-o zi de vara ...si stiti cum este in romania de cald, in fine, si am pus la fiecare persoana cate un evantai intr-un saculet de saten si legat cu o panglica tot de saten dar de alta culoare.... mai pe scurt saculetul era alb si panglica era crem , reprezenta culoarea rochiei mele de mireasa si culoarea costumului de mire.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod