Ce ii enerveaza pe barbati

O face nesuferita!


Alexandru, 22 de ani: Imi devine nesuferita cand ma intreaba daca o iubesc mai mult decat pe fosta mea prietena. Ce pot sa spun? Nu sunt in stare sa fac astfel de aprecieri. Iubesc si atat. Si daca as iubi-o mai mult, imi piere orice chef sa-i spun, daca ma intreaba in felul acesta.
Luca, 33 de ani: Este neplacuta si imi devine antipatica cand conditioneaza ceva, care imi place, cu altceva care o intereseaza si pe care nu pot sa-l sufar. Ceva de genul: 'Mergem la ziua lui Andrei, prietenul tau, daca duminica viitoare mergem la masa la mama!'. Stie ca ma scoate din minti sa merg la mama ei, la masa!
 

In pragul crizei de nervi!

 
Adrian, 29 de ani: Urasc cand imi spune ca ceea ce fac eu este prost sau ca ea poate face mai bine. Ma aduce in pragul unei crize de nervi!
Gabriel 24 de ani: Cred ca este ipocrita cand ma intreaba daca s-a ingrasat. Daca ma intreaba, inseamna ca este constienta ca a pus pe ea. Dar eu nu pot sa fiu sincer pentru ca as provoca o adevarata criza de isterie din partea ei. Asa ca o mint. Cand i-am spus, evident cu ironie, ca a slabit, nu a vorbit cu mine o saptamana.
Mircea 40 de ani: Extrem de suparator este faptul ca promite ca este gata in cinci minute si dupa o ora, tot nu este inca gata. Si asta in conditiile in care imi reproseaza mie ca nu sunt gata, cu un talent formidabil. Inteleg ca femeile nu pot fi gata la timp, dar a mea, face constant asta si mereu cinci minute la ea inseamna o ora, o ora si mai bine. Enervant!
 

Solutii si sfaturi

 
Intre noi fie vorba, nervii barbatilor sunt uneori motivati si, in cea mai mare parte, au dreptate.  
Iata cateva solutii:

  • Abtine-te sa spui ceea ce l-a enervat evident, foarte tare, cu o alta ocazie;
  • Tonul face muzica, nu? Atunci imbraca pilulele pe care el le considera amare in glazura de zahar;
  • Nu asocia niciodata ceva ce nu-i place cu ceva care ii face placere. Va ajunge sa deteste si ceea ce ii face placere, nicidecum sa-i placa ceea ce ii era nesuferit;
  • Nu ii critca mama! Sunt alte formule prin care poti picura rautati in urechea lui, despre mama lui. Sau, mai bine, cucereste-i mama. Vei castiga de doua ori;
  • Nu pune conditii care sa implice ceva ce ii place, fie ca este vorba despre prietenii lui, pasiunile sale (perscuit si sport) sau mama sa. Nu vei obtine nimic si il vei indeparta.
 
Barbatii pot fi manipulati, tehnicile stau la indemana oricarei femei, sunt aproape instincte, totul este sa faci aceste “manevre” cu eleganta, delicatete si perseverenta.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aaaaa pe 23 Ian 2014, 01:37
    da voi femeile tare perfecte sunteti

    ca piesa aia,toate's la fel.Voi va credeti superioare? barbatii nu au nici un drept? tot voi comentati la orice facem noi :)

    0
    0

  • Torry pe 14 Nov 2011, 20:05
    mda

    Sunteti culmea,fetelor,doamnelor.La orice articol aveti de comentat,nu va place nu intrati,nu cititi.S-a scris acest articol pentru a ne invata ceva,da si barbatii ne inerveaza,dar jupineasa tine casa.

    0
    0

  • brunetzik249 pe 14 Dec 2010, 15:05
    Dar barbatii nu enerveaza femeile?

    Eu zic ca DA !..Foarte mult uneori..ne controleaza orice miscare si ne reproseaza knd gresim,dar greselile lor nici nu le observa.Ei mereu fac lucruri "bune" si asta ma enerveaza la maxim !

    1
    0

  • deni pe 24 Mar 2010, 15:04
    pt Phoebe foarte original

    era mai bine daca ar fi tradusa pagina de site......

    1
    0

  • DIANA pe 15 Dec 2009, 21:59
    MA ENERVEAZA

    MA ENERVEAZA CA NU COMUNICAM PEA MULT SI LA DEZORDINE I BAIE DIMINEATA! MA ENERVEAZA CA NU STAM OPREA MULT IMPREUNA! MA ENERVEAA CA NU IESIM IMPREUNA! MA ENERVEAZA CA NU AVEM O V9ATA SEXUALA EFICIENTA,CHIAR LIPSESSTE!

    2
    0

  • Otlia Ignat pe 6 Nov 2009, 17:55
    pentru Phoebe si L

    Va multumesc pentru critica. Nu am intentia de a polemiza, o sa urmez indemnul de a mentiona sursa. Imi permit insa sa afirma ca eu nu am pretentia ca am inventat apa calda! Si nici nu stiu, daca stie cineva, cine este cel care a inventat apa calda! Si o intrebare: credeti ca barbatii femeilor care citesc aufeminin.com sunt diferiti de barbatii femeilor care citesc eva.ro?

    1
    0

  • L pe 6 Nov 2009, 15:33
    Plagiat...din nou

    Exact, Phoebe! UN ALT ARTICOL PLAGIAT! despre asta voiam sa comentez si eu: http://www.aufeminin.com/comprendre-les-hommes/psychologie-du-couple-comprendre-son-couple-d8320.html Macar indicati sursa, dna Otilia Ignat!

    1
    0

  • Phoebe pe 6 Nov 2009, 13:32
    foarte original

    Va felicit pentru originalitatea subiectului. Sau mai degraba creativitate?! Avand in vedere ca subiectul aparuse deja in aufeminin, cred ca ati colaborat cu autorul... Ntz, ntz, ntz... Nu e prea frumos. Ia uitati-va aici: http://www.aufeminin.com/comprendre-les-hommes/psychologie-du-couple-comprendre-son-couple-d8320.html

    1
    0

  • ionela bibo pe 6 Nov 2009, 10:23
    ce ii enerveaza pe barbati

    da? dar pe femei stiti cite expresii enervate au si ei? si da f. adevarat gresim si noi enorm cum altfel

    0
    1

  • mihaela pe 5 Nov 2009, 18:45
    asa este

    cred ca uneori suntem insuportabile.ne trebuie mai multa diplomatie.cand ne dam seama de asta deja e prea tarziu...

    1
    0

  • dan pe 5 Nov 2009, 17:57
    asa e

    asa sunt femeile .si pe mine ma enerveaza iubita , dar nu avem ce sa le facem. fara ele viata noastra ar fii prea plictisitoare .

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod