Jucarii de vara pentru micutul tau

Ce jucarii ii poti cumpara micutului tau pentru aceasta vara? Inainte sa te hotarasti, incearca sa iti faci o lista cu ce si-ar dori copilul tau si una cu ce ti-ai dori tu...

Ce jucarii ii poti cumpara micutului tau pentru aceasta vara? Inainte sa te hotarasti, incearca sa iti faci o lista cu ce si-ar dori copilul tau si una cu ce ti-ai dori tu pentru el. De preferat ar fi sa gasesti un echilibru intre cele doua liste pentru a-l face fericit pe princhindel, dar sa il si ajuti in dezvoltarea lui, atat fizica, cat si psihica. Iata cateva recomandari care te-ar putea ajuta sa faci alegerea potrivita:

Daca are peste 6 ani si este baietel, il poti surprinde cumparandu-i o trotineta Bratz, care are ghidonul reglabil pe inaltime si este dotata cu sistem de franare pe pedala; limita de greutate a trotinetei este de 68 kg, iar pretul acesteia este de 249.99 lei.

Daca este fetita, in mod sigur are o papusa Barbie, iar pentru a-i cumpara ceva cu care sa asorteze cea mai buna prieteana a sa, opteaza pentru trotineta Barbie 18081. Acest mijloc de locomotie este usor de transportat, comod, foarte atractiv si iti indeamna micuta la miscare. Pretul este de 119.99 lei.

Poti oricand sa alegi si o bicicleta, iar www.toyz.ro te poate ajuta sa te hotarasti. De ce? Pentru ca iti poate livra biciclete in functie de eroii preferati ai micutului tau. De exemplu, daca are intre 3 si 6 ani, ii poti achizitiona bicicleta Dino 912 - Testoasele Ninja, al carei pret este de 300.47 lei, si are urmatoarele caracteristici: roti gonflabile, diametru roti 12" (300 mm), aparatoare lant, spite din plastic, roti ajutatoare, autocolante cu Testoasele Ninja, combinatie de negru cu verde si frana pe roata din fata.
Mai poti alege si bicicletele "inspirate" de Action Man, Spiderman, BMX sau Patty.

In aceasta vara, micutul tau isi va petrece mult timp balacindu-se in apa din piscina sau in mare. In cazul in care locuiesti la curte si nu iti permiti o piscina veritabila, poti oricand sa ii cumperi una gonflabila. Ai posbilitatea sa alegi din mai multe forme, dar ce parere ai despre una in forma de girafa, imprimata cu desene viu colorate si realizata din material PVC rezistent? Aceasta piscina are si un tobogan, iar din gura girafei iese apa pentru a-l racori pe micutul tau, dar si pe amicii lui.

Piscina Girafa Spalsh este recomandata copiilor de peste 4 ani si poate fi achizitionata la pretul de 150 lei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:20
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • relualina pe 24 Iul 2008, 12:26
    sunt expirate

    copiii din ziua de azi au trecut de mult de faza trotinetei sau toboganelor. acum doresc scutere si mai nou - atv-uri. si ma refer la cei cu varsta de 7 - 11 ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod