Anca Parghel a revenit acasa

Facebook Twitter Comenteaza
Anca Parghel a revenit acasa

Anca Parghel a povestit, intr-un interviu oferit in exclusivitate postului Romantica TV, despre planurile sale de viitor, despre lupta cu boala si despre recunostinta pe care o poarta celor care i-au fost alaturi in momente de cumpana. Cantareata a revenit acasa, la Bucuresti, iar o echipa Romantica i-a facut o vizita.

Jurnalistii postului de televiziune au reintalnit o Anca plina de optimism si, mai ales, de forte noi! Vrea sa isi schimbe complet viata si strategia de lupta cu boala, cancerul pentru care a inceput tratamente la Cluj si Viena. Este slabita, dar are un tonus de zile mari.

Credinta in Dumnezeu si solidaritatea oamenilor din jur i-au ridicat moralul la un nivel de care nu era constienta. Anca vrea o schimbare si va incepe chiar cu propria locuinta, care va arata complet diferit in foarte scurt timp. "Am si plans cand l-am vazut la televizor pe Ciprian spunand ca trebuie sa o salvam pe femeia asta. Am dat televizorul mai incet. Cand i-am vazut pe oamenii aceia care stateau in public si era cald si isi faceau vant cu evantaiele si nu imi venea sa cred ca totul este pentru mine si ma intrebam cum de s-a ajuns aici", a povestit Anca despre teledonul organizat pentru ea de Romantica TV.

Lupta cu boala a schimbat-o radical; a revenit acasa dupa primele tratamente cu citostatice si a primit confirmari optimiste de la medicii din Cluj si din Viena, iar acum Anca Parghel si-a umplut din nou casa de bucurie si de zambet. "Eu acum simt ca totul s-a reparat la 90%. Este foarte bine ca a venit acasa", a declarat Ciprian Parghel.

"Mama voia demult sa schimbe ceva si pana acum ne-a ajutat ea pe noi, acum o ajutam noi pe ea si ne-am hotarat sa schimbam de prin casa aproape totul pentru ca nu poti sa te schimbi daca nu schimbi lucruruile din jurul tau. Asa ca: o Anca noua, o casa noua", a spus Tudor Parghel. De fapt Tudor si Ciprian deja ii pregatisera o surpriza: acum casa are la exterior o culoare noua, mai optimista, mai plina de viata.

"Cand am vazut ce ati facut la Romantica, la 'Iubitorii de slagare', la caravana cu tiganii, cu oamenii aceia care nu ma cunosteau, mai ales la teledon, cum s-au adunat oamenii aceia care nu m-au cunoscut... Atunci am zis ca ma fac de bascalie daca nu ma fac bine, sa risc mult pe seama cuvintelor astea, dar asa e", a spus Anca.

Optimismul Ancai Parghel si forta de a invinge boala le-a permis medicilor sa isi atinga scopul, sa o faca sa se simta mai bine. De altfel, talentata cantareata este convinsa ca traieste clipe de adevarat miracol.

Damian & Brothers au cantat pentru Anca Parghel in deschiderea unei seri Romantica ce a stat sub semnul prieteniei si al optimismului. In lupta impotriva cancerului, in ziua de 10 iulie 2008, peste 80 de artisti si peste 30 de personalitati au participat la Teledonului "Viata invinge". Aceste gesturi de prietenie si de sprijin neconditionat s-au concretizat in suma de aproximativ 50 000 de euro care a fost donata familiei Ancai Parghel pentru tratamentul impotriva cancerului. 600.000 de oameni s-au uitat cel putin un minut la Romantica in timpul transmisiei in direct.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod