In ce haine investim si unde economisim

Cand mergi prin magazine tentatia este foarte mare si chiar daca nu ai nevoie de nimic, cheltui fara masura si te trezesti ca ajungi acasa cu sacose pline cu haine. Si asta nu ar fi nimic, daca nu ai da atat de mult pe ele.
Cand mergi prin magazine tentatia este foarte mare si chiar daca nu ai nevoie de nimic, cheltui fara masura si te trezesti ca ajungi acasa cu sacose pline cu haine. Si asta nu ar fi nimic, daca nu ai da atat de mult pe ele.

Peste cateva saptamani te obisnuiesti cu noile tale piese vestimentare si, privindu-le mai de aproape, iti dai seama ca anumite haine nu merita atatia bani. Asta pentru ca sunt elemente esentiale din garderoba noastra, care ne definesc stilul si in care trebuie sa investim. Celelalte haine sau accesorii pot fi si mai scumpe.  

Jeansi: investeste


Jeansii sunt niste pantaloni cameleon: se poarta in aproape orice situatie si sunt usor de asortat. E bine sa iti cumperi jeansi scumpi pentru ca denimul de calitate isi pastreaza mai mult timp forma si culoarea. In alta ordine de idei, croiala pantalonilor scumpi este mai moderna.

Pentru mai mult confort, alege denimul din bumbac si cu un procent redus de lycra pentru ca un pantalon care are prea mult material sintetic isi strica forma. Daca nu poti sa iti permiti decat o pereche de jeansi, alege unul din denim indigo, un clasic sic pe care il poti combina cu un tricou si un pantof sport, dar si cu un top sexy.

Tricouri: economiseste


Un tricou se strica repede pentru ca il porti des si este mulat pe corp. Nu iti cumpara tricouri prea scumpe pentru ca oricum nu vei gasi ceva de foarte buna calitate la un pret abordabil. Alege-l cu un numar mai mare si suficient de lung pentru a-ti acoperi abdomenul. Nu purta modele prea largi pentru ca nu iti flateaza silueta. Poarta tricouri albe, negre si in culorile care te avantajeaza.

Pantalonii negri: investeste


Daca au o croiala buna si un material rafinat, raman ca noi mai multi ani la rand. Investeste in ei pentru ca sunt pantalonii de baza ai oricarei garderobe. Alege o croiala simpla si un amestec de lana si lycra pentru mai mult confort si o viata mai lunga. Cand ii cumperi probeaza-i cu pantofii cu care vrei sa ii porti pentru a te asigura ca sunt suficienti de lungi si ca marginea lor este mai scurta cu 1-2 centimetri fata baza tocului.

Camasa alba: economiseste


Nu da prea multi bani pe ea pentru ca se murdaresre repede, se spala des si dupa cateva spalari se va ingalbeni. In plus, o porti pe langa corp, riscand sa o patezi de transpiratie si cu antiperspirant. Cand o cumperi alege o croiala buna. Fii atenta sa nu iti fie prea stramta la sani. Alegele pe cele cu pense in dreptul bustului pentru ca pot fi mai usor modificate daca nu se aseaza cum trebuie.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miruna _sd pe 21 Mar 2009, 16:39
    Haine si accesorii

    Eu am gasit pe LaVintageMania haine si accesorii dragute foc.

    0
    0

  • Ralux pe 21 Feb 2009, 09:48
    uki

    Nu ar trebui sa vb asa...totusi banuiesc k ai macar 18 ani...k sa realizezi k de fapt esti invidioasa...asta e dak fata(angi) are bani.... Si acum referitor la articol....este bun...in jeansi, pantaloni negri investesc, la fel si la pantofi...dar nu exagerat....ci in limita veniturilor :) E adevarat...k nu`mi iau in fiecare luna pantofi sau jeansi....tocmai de aceea pot sa "investesc"...si totusi nu as numi`o investitie...ci necesitate...;)

    0
    0

  • uki pe 10 Sep 2008, 14:56
    angi

    fitoaso , esti o vaca fitoasa numai vacile sw lauda cu averea sa . ma refeream la angi scz pt liumbaj

    0
    0

  • ANASTASIA pe 27 Iul 2008, 23:22
    super

    este un articol foarte bun.Sunt de acord ca blugii sa fie de calitate, la fel pantofii si gentile.In rochii nu merita de investit...

    0
    0

  • ema pe 24 Iul 2008, 22:48
    felicitari

    Foarte bun articol. Din pacate desi aceste principii par banale nu prea le aplic pentru ca ma las dusa de val. Dupa care firesc, regret :)) Este foarte important sa te uiti cu ochii larg deschisi pe ce dai banii, ce iti pare azi o rochitza la moda superba maine ti-ar putea parea la fel de bine un...sac.

    0
    0

  • anca pe 22 Iul 2008, 20:03
    comod si eficient

    angi are dreptate.........cam asa procedez si eu.ce sa facem,asta e traim in Romania....unde sunt salarii de mizerie....oricum articolul e bun.

    0
    0

  • angi pe 22 Iul 2008, 10:17
    sa investim in tot

    Eu nu economisesc la nimic; sunt prea saraca pentru a-mi permite lucruri ieftine... In haine de mers la nunti sau alte alea nu bag niciun ban pentru ca nu ma duc la astfel de evenimente, si nici nu ma voi duce vreodata. In haine de purtat zilnic investesc cat pot, fara sa ma intereseze de unde iau un produs. Importante sunt cateva aspecte, toate pe aceeasi treapta ca importanta: calitatea materialului, culoare asi modelul sa imi placa si sa ma avantajeze. Tricourile sunt totusi importante, tocmai ptr ca le purtam mult (ca ore pe parcursul unei zile) si des. Am tricouri gasite la SH cu eticheta, nou noute (5-10 lei), a caror calitate (bumbac 100%) nici nu se compara cu toate porcariile din magazine la 25-55 lei. Un tricou de calitate in magazine in care se merita sa intri ajunge si la 200 lei, daca nu chiar mai mult..... De un jeans de calitate nu mai vorbesc, sau pantaloni de vara de in..... Incaltamintea (si gentile) e regula sa fie piele, si aia de buna calitate, talpa cusuta, prefer ca si la toate celelalte 5-6 produse bune decat 20 proaste. Din pacate sunt in Romania oameni care nici cele mai ieftine lucruri nu si le permit, abia apuca sa isi ia ceva cand sunt la SH reduceri...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod