Jucarii de vara pentru micutul tau

Ce zici de niste role? Chiar si pentru tine, dar mai ales pentru copilul tau. Daca vrei sa il faci sa stea mai putin in fata calculatorului sau a televizorului, il poti provoca la o plimabre pe role in parc. Pentru baietelul tau de peste 3 ani, mare fan al lui Superman, poti achizitiona rolele cu acelasi nume. Pentru 99.99 lei, vei primi si genunchiere si cotiere. Pentru printesa ta, sunt mai mult decat potrivite rolele Princess, pe care le poti cumpara la acelasi pret.

Daca dispui de o curte de mari dimensiuni, www.bestkids.ro iti recomanda sistemul de joaca Ashford, un loc de joaca pentru toata familia, dimensiunile fiind de 6.09x3.65x1.52 m, pretul de achizitie fiind de 5390 lei. Sistemul Ashford este construit din lemn de cea mai buna calitate, care a fost ales pentru rezistenta, durabilitate si estetica.

Echipa de ingineri si echipamentul de testare a produselor te asigura ca toate produsele indeplinesc sau exceleaza in standarde de siguranta.
Produsele sunt facute din lemn premium special, cu un finisaj neted si colturi rotunjite pentru siguranta. Este folosit lemn de calitate din cedru pentru pereti si podele, sfoara rezistenta din polyester si prelate intarite cu fibra, care impiedica raspandirea flacarilor si care inhiba razele UV.

Dar ce contine acest loc de joaca si de ce merita sa il cumperi? Pai, sa vedem:

 - 3.65 m de tobogan in spirala;
 - Pavilion de joaca pentru familie, cu masa de picnic;
 - Veranda acoperita cu zabrele, cu gard decorativ;
 - Acoperis din lemn curbat;
 - 2 ferestre premium cu aparatoare mobile;
 - 2 leagane-curea si unul planor;
 - Cupola si busola in forma de cocos;
 - Combo zid de catarat/scara de acces;
 - Cutie mare de nisip.

Pe langa parinti, acest loc de joaca este recomandat si copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.
Compania iti ofera o garantie de 12 luni, cu exceptia lemnului, care are 10 ani garantie impotriva cariilor si insectelor. Poate fi deveni locul de joaca preferat al intregii familii.

Dar ce faci daca ai un prichindel de 1 an? Cum il distrezi in aceasta vara? www. pampam.ro iti recomanda Trambulina Junior cu maner, pe care o poti cumpara la pretul de 197.75 lei. Trambulina Junior este una dintre cele mai impresionante trambuline pentru copii, deoarece materialele folosite si modul de constructie a acestei trambuline o face potrivita atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Trambulina este prevazuta cu un maner de sustinere in timpul sariturilor, fiind usor detasabil pentru ca trambulina sa fie depozitata cu usurinta. Metalul folosit la constructie este aluminiul, acoperit cu vopsea care sa impiedice oxidarea.
Lasata in ploaie, nu va pati absolut nimic.

Poate fi utilizata de micutul tau pana la varsta de 7 ani, dimensiunile fiind de 89 cm lungimex89 cm latimex84 cm inaltime, iar greutatea este de 30 kg. Trebuie sa stii ca firma iti ofera garantie pe viata impotriva ruginei si un an pentru panza si elastic.

Daca va hotarati sa va duceti la mare, nu uitati sa ii cumparati micutului jucariile preferate: setul de forme pentru plaja, stropitoarea, multe lopeti pentru a se distra in nisip, dar si o minge, ideala pentru jocuri in apa si fluturasii care pun pe brate oferindu-i copilului posibilitatea de a sta deasupra apei fara a face efort.

Pentru bebelusi, www.peaktoys.ro iti recomanda scaunul Pool Patrol. Acesta iti ofera posibilitatea de a-ti tine copilul la suprafata apei fara prea mare efort, cat si comoditatea si siguranta micutului tau.
Indispensabile sunt si colacele si gonflabilele in culori vii, in forme de crocodili, rechini, balene etc.

Nu conteaza cat de mic este: si copilul tau are dreptul la distratie in aceasta vara. Oriunde mergeti in vacanta, nu uita de palariuta si de crema de protectie impotriva soarelui puternic.

 

Comentarii (2)


  • relualina pe 24 Iul 2008, 12:26
    sunt expirate

    copiii din ziua de azi au trecut de mult de faza trotinetei sau toboganelor. acum doresc scutere si mai nou - atv-uri. si ma refer la cei cu varsta de 7 - 11 ani.

    0
    0

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:20
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod