Cum să aveți un copil relaxat!

Pe 23 iunie, începând cu orele 18:30, sunteți invitați la un nou eveniment organizat de site-ul de educație www.smartandhappychild.ro : SMART PARENTS – Cum să aveți un copil relaxat! Prin aceste evenimente, ne dorim ca împreună cu cei mai buni specialiști din piața de parenting să-i putem ghida pe micuți pe un drum cât mai bun în viață.

Primul speaker al serii va fi Angela Nuțu, renumit coach, care ne va vorbi  despre tipurile de atașament și impactul lor asupra vieții copilului. Știm cu toții că cea mai rapidă formă de învățământ este prin imitare. Copiii învață de la părinți, care au învățat de la părinții lor, care la rândul lor au învățat de la… părinții lor și tot așa. Astfel, ajungem să purtăm cu noi crezuri și idei care nu ne ajută sau susțin copii noștrii în lumea de azi. Realizând acest lucru, putem să ne ajutăm copiii să fie ființe libere, sănătoase mental și emoțional, pe lângă sănătatea fizică.

În această prezentare, Angela Nuțu ne va dezvălui ce este recomandat să facem sau să nu mai facem pentru a avea copii predispuși către o
viață plină de succes.


Seara va continua cu Marinela Tașcău, manager Academia Fantastică, care ne va pune o întrebare foarte bună: De ce vreți să se oprească din plâns ACUM? Vă aflați într-un grup de prieteni, iar copiii voştri se joacă, ţipă, aleargă, râd, când, deodată, cineva începe să plângă. Vedeți că e micuţul dvs. şi brusc vă curprinde un val de disperare: trebuie să-l faceți să se oprească! De prea multe ori, adulţii se străduiesc să-i determine pe copii să se oprească din plâns pentru a nu-i deranja pe cei din jur şi omit cel mai important aspect : CAUZA.

Noi credem că
micuţii simt ce se află în spatele fiecărui ,,Hai, nu mai plânge!”. Vă aşteptăm pe 23 iunie, începând cu ora 18:30, să discutăm, despre plâns – cauze şi consecinţe, cu Marinela Tașcău, managerul Academiei Fantastice.
Eugen Popa, renumitul specialist în comunicarea cu micuții, ne va expune, în cadrul evenimentului organizat de site-ul de educație  www.smartandhappychild.ro,  tipurile de Inteligență (care sunt nouă, și nu două așa cum știam noi până acum)  și modul lor de manifestare – Cheia către o viață fericită.

În prezentarea sa, Eugen Popa ne va vorbi despre cele nouă tipuri de inteligență și ne va ajuta astfel să înțelegem de ce unii copii învață mai ușor alergând și țipând prin curte în timp ce alții sunt mult mai eficienți într-un mediu controlat, de ce unii învață stând cuminți pe scaun în timp ce alții au nevoie de mișcare.

Evenimentul va fi presărat cu câteva momente artistice puse în scenă de artiști ai clubului Instinct Dance, conduși de Alice Constantina Lazăr, dar și de către micuții luptători aiInvictus București.
Puteți să veniți însotiți de către cei mici, dar doar daca aceștia stau fără dumneavoastră.
În timpul în care dvs. veți asista la eveniment, ei se vor juca și vor participa la un atelier de pictat. Pentru mai multe detalii, trimiteți un e-mail la contact@smartandhapychild.ro. Înscrierea la eveniment costă 15 lei de adult, iar pentru cei mici intrarea este liberă.

Partenerii evenimentului sunt: Academia Fantastica, Sleep Talk, Instinct Dance, Invictus București, Cuptorul cu Lemne, Centrul Mini-Me, Fundația Nadia Comăneci.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod