Kim Kardashian şi Kanye West vor avea un băieţel

Starleta de reality show Kim Kardashian şi rapperul american Kanye West, care au împreună o fiică, North, vor deveni părinţii unui băieţel care se va naşte în a doua jumătate a acestui an, informează revista People, citată de Mediafax.

Informaţia a fost dezvăluită de Kim Kardashian, duminică, prin intermediul unei fotografii publicate pe platforma de socializare Instagram, care îl prezintă pe rapperul Kanye West citindu-i fiicei sale în vârstă de doi ani, cu ocazia Zilei Tatălui, o sărbătoare celebrată în Statele Unite în cea de-a treia duminică a lunii iunie.

"Trăiesc pentru astfel de momente preţioase precum acesta, atunci când călătorim prin lume, în turneu, alături de tine", a scris Kim Kardashian în mesajul publicat alături de acea fotografie, adresându-se soţului ei.

"Eşti un tată atât de bun pentru North şi vei fi cel mai bun tătic din lume şi pentru fiul nostru!".

Sarcina starletei americane a fost anunţată la sfârşitul lunii mai. Bebeluşul se va naşte în luna decembrie. Kim Kardashian şi Kanye West au infirmat o serie de zvonuri apărute în presa internaţională şi au anunţat deja că bebeluşul nu se va numi "South" - în opoziţie faţă de "North", numele fiicei celor două vedete, notează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod