adidas Stella McCartney prezintă colecția pentru sezonul toamnă-iarnă 2015

Noua colecție adidas șemnată de Stella McCartney, destinată sezonului toamnă-iarnă, încununează 10 ani de colaborare și marchează astfel un deceniu de performanță de ultimă generație și stil, integrand tehnologie de cel mai înalt nivel. Colecția prezintă croiuri îndrăznețe, fabricate din combinații de țesături deosebite și suprapuneri de straturi, ce redau ținute unitare,  îmbinând perfect funcționalitatea cu design-ul, pentru antrenamente care să te inspire.

În fiecare sezon ne propunem să creăm piese ce se remarcă prin design-ul special și oferă confort, folosind cea mai avansată tehnologie, care să îi ajute pe sportivi să atingă cele mai bune rezultate.
Pe măsura ce timpul înaintează, femeile sunt din ce în ce mai atente la obiectivele pe care și le setează în materie de fitness și petrec mai mult timp în haine destinate sportului.
De aceea, pentru noi este foarte important să îmbinăm funcționalitatea cu design-ul și este o provocare care ne face să avem întotdeauna o abordare inovativă. Gama Compression Onessie, creată special pentru segmentul de Yoga, exemplifică perfect acest amalgam de elemente atât de importante. Aniversarea de 10 ani a colaborării noastre este o realizare foarte importantă pentru noi și privim cu optimism către viitor și către noua colecție aniversară.
“ a declarat Stella McCratney.

Colecția toamnă-iarnă 2015 va fi disponibilă începând cu iulie 2015 în magazinele adidas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod