Ce petrecere ii organizezi copilului de Craciun?

Craciunul este o perioada magica, in special pentru copii. Totul in jur straluceste si atrage atentia: luminite colorate, dulciuri si bunatati, jocuri, surprize, cadouri si petreceri.

Craciunul este o perioada magica, in special pentru copii. Totul in jur straluceste si atrage atentia: luminite colorate, dulciuri si bunatati, jocuri, surprize, cadouri si petreceri. Acestea din urma reprezinta o adevarata incantare pentru micuti, care abia asteapta un motiv de distractie.

Planificarea unei petreceri reprezinta cea mai buna idee pentru a-i implica pe cei mici in activitati creative.

Tine cont de faptul ca micutii se entuziasmeaza repede, dar la fel de repede se pot plictisi, astfel incat trebuie sa gasesti modalitati de a le mentine mereu viu interesul si de a transforma activitatile mai putin placute in unele cat mai amuzante.

Petrecere...

ornamentata

Fie ca organizezi o petrecere obisnuita pentru prichindei, fie una tematica, decoratiunile si ornamentele reprezinta lucruri care nu trebuie sa lipseasca. Mai mult decat atat, petrecerea in sine poate fi organizata in jurul bradului de Craciun - impodobirea acestuia si a intregii case poate fi un pretext pentru o petrecere... cu ornamente. Aranjati toate cutiile cu globuri, beteala si decoratiuni si, impreuna, apucati-va de treaba!

Cheama la acest eveniment si cei mai buni prieteni ai copilului tau - distractia, rasetele si chiotele se vor tine lant! Pentru a spori amuzamentul, creati impreuna cateva ornamente pe care sa le atarnati apoi in pom.


Ideile simple sunt si cele mai bune, asa ca ornamente pot deveni si conurile de brad vopsite cu sclipici auriu sau argintiu, decoratiunile gen mini-cutii de cadouri, confectionate din carton si hartie colorata, precum si felicitarile dedicate celor dragi, colorate si desenate chiar de cei mici. Copiii vor fi cu adevarat incantati si mandri sa impodobeasca bradutul cu decoratiuni proprii!

Jocuri amuzante

Jocurile constituie, la randul lor, atractia oricarei petreceri, mai ales pentru cei mici. Mai mult decat atat, party-ul prichindeilor se poate axa in jurul activitatilor de acest gen.
Datorita lor, petrecerea va fi una cu adevarat memorabila!

Iata cateva jocuri interesante pe care le poti propune celor mici:

Leapsa... degetelelor

Alege sapte copii care "sa se puna", asa cum se intampla la leapsa sau baba-oarba, dupa care roaga-i pe toti prichindeii prezenti sa inchida ochii si sa isi aseze manutele pe masa, cu degetul mare ridicat in aer. Fiecare dintre cei sapte micuti care "s-au pus" la acest joc trebuie sa se miste cat mai incet posibil printre prietenii lor si sa le atinga cu mana degetelul ridicat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod