Cadoul potrivit pentru fiecare

Este vremea bucuriei, a intalnirilor cu cei dragi si a cadourilor. Desi ti-ai promis ca te vei ocupa din timp de aceasta problema, si anul acesta ti-ai dat seama cu cateva zile inainte de Carciun....

Este vremea bucuriei, a intalnirilor cu cei dragi si a cadourilor. Desi ti-ai promis ca te vei ocupa din timp de aceasta problema, si anul acesta ti-ai dat seama cu cateva zile inainte de Carciun ca ai omis din pregatirile tale un lucru foarte important: cadourile.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca sunt multe magazine de unde le poti cumpara si care au program prelungit inclusiv in ajunul Craciunului. Pentru a iesi cu bine din aceasta situatie iti propunem un plan de bataie rapid care functioneaza.

Fa-ti o lista cu numele celor carora vrei sa le cumperi cate ceva. Aseaza-i pe categorii: familie, colegi, prieteni etc. Trece in dreptul fiecaruia cel putin doua varinate de cadou.

In functie de timpul pe care il ai la dispozitie, stabileste cum vei proceda: de unde le cumperi, cum le ambalezi, cum le distingi si cum le oferi.

Cand alegi cadourile tine cont de varsta si pasiunile persoanei respective.



Daca ajungi la concluzia ca nu ai timp sa te vezi cu fiecare in parte sau nu stii exact ce sa cumperi pentru o anumita persoana, inceraca niste combinatii intre cei care sunt apropiati.

Trebuie sa te gandesti nu numai la cadouri ci si la ambalajele lor. Daca ai timp poti face ceva personalizat: fie cutii invelite in hartie cu decoratiuni de Craciun, fie pungi pe care lipesti sau scrii numele si o urare pentru fiecare.

Daca timpul iti permite, poti confectiona chiar tu ceva pentru cei dragi. Fie tricotezi o pereche de manusi, o caciula sau un fular, fie croiesti un saculet tipic de Craciun pe care cosi initialele celui caruia il vei darui.

Apeleaza la serviciile de vanzare pe internet. Sunt multe magazine online care iti propun o gama variata de produse, pentru toate gusturile si buzunarele. Cu siguranta vei gasi ceva protrivit pentru fiecare.

Este clar ca nu poti oferi tuturor cunostintelor tale cate ceva.
Fie nu iti permite bugetul sau distanta, fie nu stii ce le-ar face placere. In acest caz, pentru ca vrei sa transmiti fiecaruia un gand bun de Sarbatori, apeleaza la solutia salvatoare: felicitarile. Exista mai multe tipuri de felictari: le poti trimte prin posta sau curier, sau pe email. Alege calea care se potriveste fiecaruia si care iti este la indemana.

Colegii de birou Poti sa le cumeri la toti acelasi lucru sau pentru fiecare altceva. Pentru birou sunt inspirate: calendare, agende, seturi de pixuri, suport de CD-uri, suport de carti de vizita, portcard, bomboane sau un mousepad.

Colaboratorii Pentru partenerii tai poti pregati un cos la comanda care vei cere sa contina un cozonac sau o cutie cu bomboane si o sticla de vin. Nu uita de felictare! Este frumos sa scrii un mesaj personalizat.

Cea mai buna prietena Ei trebuie sa ii faci un cadou deosebit ce ii va face multa placere.
Doar tu o cunosti cel mai bine? Gandeste-te bine de ce are nevoie, ce geanta a admirat ultima oara cand ati fost la shooping sau care este preferinta ei in materie de bijuterii.

Partenerul tau Nu vei sta prea mult pe ganduri. Asta daca nu cumva i-ai pregatit ceva de cel putin doua luni si abia astepti ajunul sa i-l daruiesti. In caz conrar ai de ales intre: un parfum, un ceas, o bratara sau un aparat de forta. Poti incerca si un alt gen de cadouri: o pereche de boxeri haiosi sau chiar ceva mai indraznet.

Copiii Jucarii, jucarii, jucarii. In functie de varsta micutului alege: o masinuta, o casuta, un puzzle, un DVD cu jocuri. Daca este mai mare, ii poti darui o excursie, o pertecere surpriza, o bicicleta sau un telefon mobil.

Familia ta Ca in cazul partenerului, este usor sa intuiesti ce si-ar dori fiecare. Mamei tale ii poti cumpara un parfum, o rochie sau un sal.
Tatalui tau daruieste-i un pulover, un aparat de ras sau o cravata. Poti sa le oferi si un bilet la spectacol pentru amandoi.

Socrii Poti lua cate ceva pentru fiecare in parte sau pentru intreaga familie. Ar fi frumos sa le faci cadou bunicilor un album mare cu fotografii de familie, aseza-le pe ani, sarbatori sau momente importante din viata lor si a voastra.

Amicii Pentru ei sunt potrivite: un breloc, o esarfa, un fular, o caciula, o pereche de manusi, o carte, un CD cu colinde, un DVD cu filme, decoratiuni de Craciun, un album foto sau o rama.

Vecinii Cel mai potrivit ar fi sa le cumperi un film comedie despre… vecini, o carte de bucate cu retete traditionale sau o unealta de bricolaj.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • christiana pe 25 Ian 2013, 12:45
    balata

    cu zodia sagetator

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod