Dr Gerard, producător de top de biscuiți și napolitane, si-a lansat operatiunile in Romania!


Dr Gerard, unul din cei mai mari producători de biscuiți și napolitane din Europa Centrală şi de Est, a deschis reprezentanta Dr Gerard Romania. Intrarea pe piata Romaniei face parte din strategia Dr Gerard de expansiune pe pietele Europei Centrale si de Est precum şi de consolidare a pozitiei sale in randul marilor producatori de dulciuri si snack-uri. Dr Gerard detine mai multe facilitati de productie in Polonia,a achizitionat in acest an unul din principalii competitori,Artur de la Mieszko Group, si este detinuta de fondul privat de investiţii Bridgepoint, din octombrie 2013.
România este una dintre cele mai importante piețe pentru Dr Gerard. Românii cunosc produsele Dr Gerard de peste 10 ani ,compania fiind prezenta pe piata prin intermediul importurilor precum si a colaborarilor pe proiecte private label.

Dr Gerard România, are ca principal obiectiv pozitionarea pe piata românească a brandului Dr Gerard in toate cele 3 categorii in care compania activeaza respectiv napolitane,biscuiti si snack-uri, prin construirea de parteneriate durabile atat cu retailul modern cat si cu cel traditional si dezvoltarea de produse de calitate adaptate preferintelor consumatorilor din Romania.

„Obiectivul nostru pentru următorii ani este de a atinge o poziţie majoră pe toate pieţele din Europa Centrală şi de Est unde suntem prezenţi. Acest obiectiv se aplică pieţei interne din Polonia, unde creştem de peste douăzeci de ani, precum şi pieţelor din Romania,Republica Cehă, Slovacia si Ungaria. De ani de zile exportăm produsele noastre pe aceste pieţe, iar acum operăm acolo şi prin intermediul unor companii locale, dezvoltând structuri de vânzări şi investind în marketing." a declarat Jaroslaw Zawadzki, CEO al Dr Gerard.

In Romania activitatile noii companii sunt conduse de Otilia Stanciu,specialist cu experienta in vanzarile si marketing-ul biscuitilor si snack-urilor.


Dr Gerard aduce in Romania o gama diversa de produse premium delicioase.
De la biscuitii si napolitanele acoperite cu ciocolata la fursecurile crocante, biscuitii sandwich cu creme si glazuri, piscoturi, rulouri de napolitane, biscuiti cu fructe si cereale sau biscuiti cu vitamine pentru cei mici, toate sunt apetisante, aromate si gustoase .

Master Wafer, Passion, Maltikeks, Vit’AM sau Magic sunt doar cateva din brandurile  care ne vor incanta in fiecare zi si ne vor crea prilejul de a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi! Afla mai multe despre noi si delicioasele produse Dr Gerard pe www.facebook.com/drGerardRO/

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod