Cine este artistul care il astepta nerabdator pe Mos Craciun si primea numai papuci?!!

De mic era chipes si ii placea sa se afirme, era in centrul atentiei la serbarile de la gradinita si toata lumea il iubea.

A crescut si a avut succes maxim cu transformarile la “Te cunosc de undeva”! Am aflat si de unde i se trage, dar si cum era Craciunul pentru el in copilarie si ce cadouri primea frecvent! Recent a lansat si un super colind, alaturi de Anda Adam, Lora si What's Up ! Este voba de Geørge ( ex-Jorge)!

Iata-l cum arata cand era mic! L-ai fi recunoscut? “Imi amintesc ca atunci cand eram copil, primeam aproape in fiecare an de Craciun manusi, papuci si spraiuri, masinute mai putin. Acum ma bucur cand primesc cate o pereche de papuci de la mama, dar atunci ma cam saturasem!”, isi aminteste Geørge.

Cat despre serbarile de la scoala, artistul spune ca de atunci a inceput seria transformarilor pe care le-a continuat mai tarziu in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1. "La serbari  eram activ. Prima mea transformare a fost in Craiasa zapezii . Era in anul ’88, cand aveam 6 ani. Mi-au pus pe cap o caciula de blana alba de-a mamei mele si mi-a purtat noroc!”, a mai completat Geørge.

Geørge, Anda Adam, Lora si What's Up au lansat cea mai tare piesa de Craciun - "Mosu' e roman"!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod