Tot ce trebuie să știi despre Fabricat în RO - cea mai mare comunitate a producătorilor din România

Proiectul Fabricat în RO capătă din ce în ce mai multă amploare și dacă te numeri printre producătorii români, cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată până acum dacă merită sau nu să faci parte din această comunitate.
Fabricat în RO este o idee îndrăzneață, născută la vremuri de răscruce. Acum când toată majoritatea consumatorilor pun mai mult decât oricând preț pe cantitate, în plină criză economică și având în față un viitor incert, echipa Fabricat în RO s-a gândit să facă lucrurile altfel și să promoveze adevăratele valori și credințe strămoșești, calitatea în detrimentul calității.

„Dacă nu investim noi, românii, în produse tradiționale românești, în serviciile pe care le oferă companiile noastre, atunci cine s-o facă?

De multe ori fabricat în România înseamnă mai scump, dar hai să ne ghidăm astăzi după principiul: puțin și bun, ca mai târziu și expresia ieftin și bun să capete însemnătate. 

Așa cum este ea acum, România este departe de a fi o țară perfectă, dar este țara noastră, locul pe care cei mai mulți dintre români îl numesc acasă și tărâmul care are la fel de multă nevoie de noi precum noi avem de el.

Dacă ne unim forțele și începem să ne orientăm mai mult către serviciile și bunurile locale, atunci și producătorii români vor avea mai multe vânzări, vor fi mai motivați să producă mai mult, vor putea oferi prețuri mai mici având o afacere sustenabilă și bineînțeles, economia va prospera printr-o accelerarea circulației banilor și volumul mai mare de taxe plătite.

Cumpărăturile locale aduc multiple beneficii nu doar pentru producătorii români, ci pentru toată lumea.” Spune Adrian Andrei Ambrose fondatorul comunității și platformei Fabricat în RO.

Ce fel de produse și servicii îți oferă platforma Fabricat în RO?


Fabricat în RO este o platformă foarte complexă, unde cei interesați de produsele și serviciile românești găsesc sute de producători și produse din România.
De la lapte de măgăriță și până la sisteme de interfonie, haine și multe alte lucruri utile în viața de zi cu zi, pe platforma Fabricat în RO găsești aproape tot ce îți trebuie ca să duci o viață împlinită folosind doar produse și servicii românești, dar și idei sau sugestii pentru un trai mai bun.

De asemenea, această platformă reprezintă un loc bun de întâlnire și pentru antreprenorii din România. Cei care doresc să-și dezvolte afacerea și să găsească parteneri pentru proiectele lor o pot face accesând platforma Fabricat în RO.

Un exemplu de poveste de succes este produsul Mere în Ciocolată rezultatul unei colaborări de succes între mai mulți producători înscriși pe platforma Fabricat în RO.
Din dorința de a crea ceva nou, inedit, Colorizo, un producător de etichete a propus celor de la Scrijele de Mere ca la Bunica și Leomi Chocolate să-și unească forțele și să creeze ceva nou împreună. Și astfel s-au născut merele în ciocolată care au ajuns apoi nu doar în magazinele producătorilor lor, ci și în băcănii listate de asemenea pe platforma Fabricat în RO.

De aceea, nu doar atunci când vrei să-ți umpli coșul de cumpărături cu produse fabricate în România, ci și atunci când cauți un loc de cazare unde să te simți bine, producători de textile, specialiști în marketing și promovare, fabrici România și multe alte servicii, produse sau chiar și specialiști din țara noastră, ai toate șansele de succes când folosești motorul de căutare al platformei Fabricat în RO!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod