Vrei să-ţi fie mereu aproape? După moarte, îţi poţi transforma câinele în diamant

Pentru 5.000 de euro, şi românii pot comanda fabricarea unei bijuterii preţioase din rămăşiţele animalului de companie iubit. Cel care a făcut posibil acest lucru în România este nimeni

Pentru 5.000 de euro, şi românii pot comanda fabricarea unei bijuterii preţioase din rămăşiţele animalului de companie iubit. Cel care a făcut posibil acest lucru în România este nimeni altul decât patronul singurului cimitir de animale din ţara noastră, Laurenţiu Neghină.

"Sunt diamante veritabile care se fabrică pe baza unei tehnologii patentate de zeci de ani de ruşi, preluată de americani, prin care se accelerează procesele naturale. Diamantele personalizate pe care le facem noi sunt realizate din cenuşa sau părul unui animal de companie.

(..) Perioada de realizare a unui astfel de diamant este de şase până la opt luni de zile. Calitatea, tipul şi dimensiunea diamantului se stabilesc la cererea clientului. Preţul unui diamant pleacă de la 2.000-3.000 de euro şi ajunge la 5.000-6.000 de euro", a declarat Laurenţiu Neghină pentru ziarul Ring.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod