7 imagini emoţionante cu animale. Află poveştile din spatele lor!

Animalele au făcut dintotdeauna parte din viaţa oamenilor şi s-au sprijinit reciproc. Câteva dintre aceste momente speciale au fost surprinse de aparatul foto. Una dintre cele mai emoţionante

Animalele au făcut dintotdeauna parte din viaţa oamenilor şi s-au sprijinit reciproc. Câteva dintre aceste momente speciale au fost surprinse de aparatul foto.

Una dintre cele mai emoţionante poveşti cu animale şi oameni este şi cea a lui Zenjeer. Acest câine a salvat numeroase vieţi în timpul exploziilor din Mumbai, din martie 1993. A descoperit pentru oameni 3,399 tone de explozibil RDX, 600 de detonatoare, 249 de grenade de mână şi 6.406 de cartuşe. A fost înmormântat cu onor în anul 2000.

În timpul inundaţiilor din 2011 din India, un bărbat a salvat vieţile mai multor pisici cu ajutorul unui coş pe care l-a purtat pe cap.

Greg Cook îşi regăseşte căţeluşa în interiorul casei sale distruse de o tornadă în martie 2012 în Alabama.


Leao, câinele din imaginea de mai sus, a fost surprins în a doua zi în care păzeşte mormântul stăpânei sale care a murit în timpul alunecărilor de teren din apropiere de Rio de Janeiro în 2011.

Un pompier a fost fotografiat în timp ce îi dă apă unui urs koala pe care l-a găsit în timpul incendiilor din Victoria, Australia, din 2009.

Animalul care suferise arsuri grave a devenit un simbol al speranţei pentru supravieţuitorii incendiilor de vegetaţie în care şi-au pierdut viaţa 173 de persoane, iar alte 7.500 au rămas fără locuinţe. Ursul, botezat Sam, a murit câteva luni mai târziu.

Mikkel Legarth şi Valentin Gruener conduc un proiect prin care ajuta animalele din Botswana. Cei doi au adoptat o leoaică pe când era pui şi au numit-o Sirga. Sirga nu interacţionează cu alţi oameni în afară de Legarth şi Gruener şi e lăsată să vâneze în habitatul ei natural.


Fotograful Dyrk Daniels a surprins momentul când un tigru bengalez a devenit interesat de un copil.

Contrar asteptarilor, tigrul pe nume Taj nu s-a manifestat agresiv, ci si-a lipit botul de geam şi a căutat afecţiunea fetiţei.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod