Poveste adevărată: "Eu am pisică, el cățel, vrem să ne mutăm împreună, dar ei nu ne lasă"


Trebuie să recunosc, însă, că e o situație stresantă, pe care chiar nu știu cum s-o rezolv. Mi-ar fi utile niște sfaturi, dacă printre voi sunt cupluri care au trecut prin așa ceva, ce ați făcut?

Exclus ideea de a renunța la animale, sunt interesată doar de sfaturi constructive, pentru care vă mulțumesc anticipat.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 7 Sep 2014, 06:38
    dificil dar nu imposibil

    Cunosc situatia, poate sa dureze ani intregi pana sa se acomodeze unul cu celalat, In cazul meu a durat 3 ani pana sa se obisnuiasca, dar pana la momentul respectiv am fost pusa in situatia de a amparti casa, ziua cainele avea liber in toata casa mai putin in camera in care statea pisica, noaptea pisica avea liber in toata casa iar eu dormeam cu cainele. O alta solutie ar fi mutatul la curte sau o casa suficient de mare pentru amandoi. Multa bafta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod