Poveste adevărată: "Eu am pisică, el cățel, vrem să ne mutăm împreună, dar ei nu ne lasă"


Totuși am zis că a fost o întâmplare nefericită, am mai lăsat să treacă timpul și i-am întâlnit din nou. Același rezultat, de data asta Maxi a devenit și el agresiv. Am creat practic un haos din nimic. Nici eu și nici el nu mai eram capabili să ne calmăm animalul.  De data asta a ieșit și Mutzi scărmănată, ba chiar are o rană urâtă la ochi.

Prietenii noștri râd când ne aud, dar vă asigur că nu e de râs
Nimeni n-ar fi crezut că vom întâmpina un astfel de obstacol.
Unii fac mișto și spun că ăsta e un semn, că de fapt n-ar trebui să fim împreună, că animalele simt mai bine decât noi că nu ne potrivim. E ușor să dai verdicte de pe margine...  Alții ne-au sfătuit să renunțe unul dintre noi la animalul lui, pentru că în fond nu ele ne conduc nouă viața, ci tocmai invers.


Ei bine niciunul dintre noi nu poate face asta. De altfel nici nu ne gândim să-i cerem așa ceva celuilalt. Cum aș putea să-i cer eu lui să renunțe la Maxi, când eu nici nu concep să renunț la Mutzi?  Așa că suntem într-un impas.
Am ajuns să stăm când la unul, când la celălalt, pe rând, ca să putem să avem ambele plăceri în viața noastră: dragostea față de animalele noastre și unul față de celălalt.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 7 Sep 2014, 06:38
    dificil dar nu imposibil

    Cunosc situatia, poate sa dureze ani intregi pana sa se acomodeze unul cu celalat, In cazul meu a durat 3 ani pana sa se obisnuiasca, dar pana la momentul respectiv am fost pusa in situatia de a amparti casa, ziua cainele avea liber in toata casa mai putin in camera in care statea pisica, noaptea pisica avea liber in toata casa iar eu dormeam cu cainele. O alta solutie ar fi mutatul la curte sau o casa suficient de mare pentru amandoi. Multa bafta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod