Câinele tău merită un parc doar al lui!

Îţi doreşti mai multe locuri de joacă pentru câţelul tău? Vino sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 10.00 în Parcul Morarilor din Bucureşti, sectorul 2 la evenimentul care va marca în mod

Îţi doreşti mai multe locuri de joacă pentru câţelul tău? Vino sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 10.00 în Parcul Morarilor din Bucureşti, sectorul 2 la evenimentul care va marca în mod oficial deschiderea sezonului parcurilor pentru câini.

La eveniment, vei putea cere sfaturi medicului veterinar Costin Bratu despre creşterea şi îngrijirea animalului tău şi vei putea beneficia şi de consultaţii gratuite. Câinilor le vor putea fi verificate tensiunea şi pulsul, iar cei "mai slabi de inimă" vor putea fi investigaţi cu un aparat performant de EKG.

Actriţa Nuami Dinescu va fi gazda evenimentului şi va coordona concursurile cu premii ce vor fi organizate.

Locurile special amenajate pentru câini din cele trei parcuri din sectorul 2, Parcul Morarilor, Parcul Grădina Icoanei şi Parcul Obor, fac parte dintr-un proiect început în 2008 cu scopul de a educa şi de a responsabiliza proprietarii de animale de companie. Spaţiile de joacă sunt dotate cu fântâni cu apă potabilă cu dispozitive speciale pentru animale, mese de periaj şi aşteptare, obstacole de sărit pentru câinii jucăuşi, bănci, coşuri de gunoi, pungi de plastic de unică folosinţă pentru a putea curăţa cu uşurinţă după câine.

"Mişcarea ajută câinele să-şi păstreze agilitatea şi un bun tonus muscular.

Asociată unei diete echilibrate, poate preveni riscul obezităţii canine. Parcurile pentru câini sunt importante spaţii de socializare, atât pentru oameni cât şi pentru câini, cu reale beneficii la nivelul stării de sănătate", explică medicul veterinar Costin Bratu, citat de adoptiicaini.ro.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod