Se poate: 250 de câini adoptaţi la Satu Mare

Da, cu puţin efort, şi la noi se poate. Aproximativ 250 de căţei au reuşit să-şi găsească o nouă familie în Satu Mare, scrie www.adoptiicaini.ro. După cel de-al nouălea târg de adopţii

Da, cu puţin efort, şi la noi se poate. Aproximativ 250 de căţei au reuşit să-şi găsească o nouă familie în Satu Mare, scrie www.adoptiicaini.ro. După cel de-al nouălea târg de adopţii care a avut loc duminică, 12 iunie, reprezentanţii Free Life Satu Mare au realizat că au dat spre adopţie circa 250 de câini şi au reuşit sterilizarea a altor 50.

Carmen Frăţilă, vicepreşedintele Asociaţiei Free Life Satu Mare, susţine că este important ca oamenii să conştientizeze faptul că în cadrul târgului de adopţii sunt aduşi câini abandonaţi şi nu puii câinilor comunitari, iar oricine iubeşte patrupedele poate să le ia acasă, însă nu înainte de a încheia un contract cu asociaţia.

Şi clujenii vor avea ocazia să adopte un prieten la târgul de adopţii care va avea loc duminică, 19 iunie, la Polus Center Cluj, între orele 10.00-18.00.

Asociaţiile Trei Fraţi Pătaţi şi Amicii Noştri din Turda vor oferi aproximativ 30 de câini, majoritatea pui, de diferite vârste, talii, culori.

Toţi câinii sunt deparazitaţi, vaccinaţi, au carnet de sănătate iar cei mai mari sunt şi sterilizaţi. Dacă nu poţi adopta, dar totuşi vrei să ajuţi, o poţi face prin donaţii în cadrul târgului din Cluj-Napoca, atât în bani cât şi în hrană, în cadrul colectei pentru adăpostul Trei Fraţi Pătaţi.

Orice sprijin este binevenit!

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod