Si tu aplici Fengshui din carti?

In ultima perioada am primit multe intrebari de la persoane interesate sa aplice remedii Fengshui in casele lor sau la serviciu. Mi se cere foarte des sa recomand oamenilor...
In ultima perioada am primit multe intrebari de la persoane interesate sa aplice remedii Fengshui in casele lor sau la serviciu. Mi se cere foarte des sa recomand oamenilor (prin telefon sau e-mail) cum sa isi aranjeze casele cumparate de curand, unde sa isi puna patul, ce culori sa foloseasca in anumite incaperi, etc.

De fiecare data explic faptul ca Fengshui traditional inseamna mai mult decat ce se cunoaste in Romania, din informatiile prezentate in cele cateva carti aparute la noi. Scoala Xuan Kong Fei Xing (care face parte din Fengshui traditional) ofera remedii pentru fiecare casa, iar aceste remedii pot fi recomandate doar in urma unei expertize care incepe cu o vizita la fata locului.


Cunosc multe persoane au incercat sa aplice direct cele citite in cartile de Fengshui. De curand am stat de vorba cu cineva care mi-a spus ca a urmat sfatul gasit intr-o carte de a plasa un anumit remediu intr-o camera. Dupa instalarea obiectului nu a observat rezultate pozitive, ci chiar o inrautatire a situatiei, drept pentru care remediul a fost indepartat, situatia revenind la normal.

Alte persoane mi-au marturisit faptul ca, de exemplu, au gasit sfaturi diferite in trei carti scrise de autori diferiti si ca au renuntat sa mai aplice vreun remediu de teama de a nu gresi si a face mai mult rau decat bine.

Articolele pe care le scriu incearca sa evidentieze faptul ca este greu sa preiei din carti informatii limitate, asteptandu-te sa ai rezultatele promise in cartile respective.
In acelasi timp, doresc sa ofer si informatii care se pot aplica si fara interventia unui consultant Fengshui traditional (obtinandu-se totusi rezultate limitate).

Pentru a incepe studiul Fengshui puteti apela la "Lectiile gratuite" oferite pe pagina de internet www.fengshui-traditional.ro. Ele reprezinta primul nivel din scoala maestrului chinez Joseph Yu care m-a indemnat sa pun la dispozitia romanilor un instrument de pornire, autorizand traducerea lectiilor in limba romana.

Legatura dintre Fengshui si alchimia taoista

Un alt lucru pe care doresc sa il subliniez este dorinta oamenilor de a avea rezultate deosebite doar prin aplicarea unor remedii Fengshui.
Acest lucru este posibil in masura in care persoanele respective beneficiaza si de o cantitate suficienta de energie care sa sustina oportunitatile oferite de rearanjarea energiilor in casa sau la serviciu folosind sfaturile oferite intr-o consultatie.

Prin instalarea remediilor si redirectionarea fluxurilor energetice intr-o casa se vor crea noi posibilitati pe planul afectiv, financiar si al sanatatii. Daca insa nu avem si o anumita claritate a gandirii si un nivel bun de energie nu le vom putea sesiza, cu atat mai putin le vom putea materializa. Viata ni se va imbunatati cu siguranta, dar nu la nivelul maxim care ar putea fi atins.

Cei care viziteaza pagina de internet mentionata mai sus au observat ca am inclus un capitol nou intitulat "Alchimie".
Am facut acest lucru pentru ca rezultate maxime se pot obtine atunci cand imbinam invataturile Fengshui traditional cu cele ale alchimiei taoiste. Celor interesati/e le recomand sa revina periodic si sa incerce sa abordeze si unele practici prezentate in aceasta sectiune (de preferat sub indrumarea unui instructor).

Va doresc mult succes si astept intrebari pe adresa de e-mail: miruna@fengshui-traditional.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marian pe 14 Mar 2012, 22:30
    feng shuui

    Remedii feng shui la cel mai bun pret! www.magazinfengshui.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod