Cum sa va imbunatatiti viata prin Fengshui

A trecut destul timp de cand am inceput sa ofer sfaturi si consultatii Fengshui traditional in scopul de a-i ajuta pe cei care doreau sa obtina rezultate mai bune in plan personal...
A trecut destul timp de cand am inceput sa ofer sfaturi si consultatii Fengshui traditional in scopul de a-i ajuta pe cei care doreau sa obtina rezultate mai bune in plan personal sau in cariera. Cunosc foarte bine povestile tuturor celor carora le-am intocmit un raport scris cu remedii Fengshui pentru casa sau serviciu.

Din cand in cand rasfoiesc dosarele cu planurile caselor si cu consultatiile scrise si ma gandesc cum multi dintre acestia au aplicat, mai mult sau mai putin, ce le-am recomandat.

In aceste cazuri, rezultatele au fost dintre cele mai bune. Pe de-o parte, contactul cu aceasta arta le insufla oamenilor dorinta de a-si imbunatati viata, mai ales ca nu ma limitez doar la a prezenta simplele remedii tehnice, ci incerc sa imbin Fengshui cu alte discipline, cum ar fi alchimia taoista, care lucreaza asupra corpului si sufletului.
Pe de alta parte, aplicarea corecta si in proportie cat mai mare a sugestiilor de reamenajare a locuintei conduce la rearanjarea energiilor: cele bune sunt "invitate" sa intre in casa si ajutate sa circule, iar cele rele sunt blocate sau li se limiteaza efectele negative.

In acest fel, se obtin rezultate bune pe plan financiar, afectiv si al sanatatii. De exemplu, prin plasarea (strategica) a unei fantani de apartament in zona prin care intra in casa energia care poate aduce succes pe planul material se vor obtine rezultate care merg de la o marire de salariu sau promovare la locul de munca, mai multi bani intr-o afacere sau materializarea unor planuri mai vechi care pana atunci nu avusesera sanse de reusita.

In plan afectiv, plasarea patului cu capul pe peretele in care este incastrata usa dormitorului poate conduce la probleme in relatia de cuplu.
De asemenea, daca energia din peretele respectiv poate conduce la agresivitate sau la boli, este cu atat mai indicat sa se schimbe pozitia patului.

Cat priveste sanatatea, multe persoane mi-au marturisit ca nu se odihnesc bine in pat, preferand sa doarma pe o canapea. Multe boli se datoreaza faptului ca patul sau biroul sau un fotoliu pe care il folosim des sunt plasate intr-un loc cu o energie neprielnica (pentru noi sau in general). O expertiza Fengshui traditional ne poate arata clar de unde ne apar problemele si, mai ales, cum le putem rezolva.

Pe de alta parte, exista multe persoane care au beneficiat de consultatii Fengshui traditional, in care au investit si timp si bani, care nu au avut puterea (interioara) sau nu au fost motivate indeajuns pentru a si aplica cele expuse in consultatia scrisa. In acele cazuri imi repetam in minte acel proverb intelept: "daca faci aceleasi lucruri, vei obtine aceleasi rezultate ca si pana acum."

Imi amintesc despre situatia unui cuplu cu probleme - pe plan afectiv si al sanatatii.
In familie existau certuri frecvente, sotia suferea de mai multe boli, iar copilul care avea doar cativa ani fusese si el bolnav. In plus, harta energetica a locuintei mi-a aratat ca in casa exista o combinatie de energii care provoaca furturi. Cand i-am intrebat, au fost foarte surprinsi si mi-au spus ca, intr-adevar, hotii le sparsesera casa, masina, iar sotiei ii fusesera furati bani chiar si din geanta! Am fost fericita sa le recomand remediile adecvate, care se puteau implementa usor.

Dupa un timp, le-am dat telefon ca sa ii intreb despre rezultatele care stiam ca vor aparea dupa aplicarea remediilor. Spre surprinderea mea, mi s-a spus ca nu au avut rezultate. Urmatoarea mea intrebare a fost daca au aplicat ceva din ceea ce le recomandasem. Banuiesc ca toate lumea isi da seama ca raspunsul a fost un "nu" rasunator.
Cred ca nu mai este nevoie de comentarii.

Dar cazuri ca acesta sunt rare, iar dorinta mea este ca ele sa devina din ce in ce mai rare. Fengshui are efecte rapide, producand schimbari minunate in viata fiecaruia. Trebuie doar sa avem incredere si sa ne facem partea noastra de munca, adica sa aplicam ceea ce ni se recomanda. Atunci vom avea parte de rezultate foarte bune si poate ne vom gandi sa aprofundam studierea acestei discipline deosebite.

Astept intrebari (unele poate chiar provocatoare) din partea cititorilor si cititoarelor.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana Lazarica pe 9 Mar 2009, 23:47
    Sanatate si fericire

    Am venit acum 4 ani in Italia pentru a avea o viata mai buna dar nu s-au schimbat prea multe.As vrea sa stiu daca am luat problemele cu mine sau e ceva pe care trebuie sa-l schimb.Casa in care stau nu era terminata cand am venit,dar am incercat sa o amenajez cum am putut.Poate undeva am gresit sau e ceva malefic din partea persoanei cu care stau in aceasta casa.(e casa lui).Astept sfaturile pe care mi le puteti da cu nerabdare.Va multumesc anticipat.

    1
    0

  • Diana Monica pe 2 Feb 2009, 13:26
    blocaj

    Eu si preietnul meu avem o realtie de aproape 6 ani. De cateva luni, mai precis din octombrie anul trecut simt ca ceva nu este in regula. Avem dificultati in comunicare, in cea verbala mai exact, ceea ce ma chinuie enorm.Nu reusesc sa obtin mai mult decat un ridicat din umeri in urma uor avalanse de intrebari pe care le adrsez iubitului meu.El recunoaste ca exista un blocaj ( ?! ) dar ca nu stie sa-mi spuna cauza si incearca sa ma convinga in acelasi timp ca eu nu am nicio vina, ba dimpotriva ca sunt tot ceea ce i s-a intamplat mai bun in viata.Trebuie sa mentionez ca eu am avut o casnicie esuata anterioara relatiei, in urma careia a rezultat un copil. Baietii se inteleg super si sunt foarte fericita din punctul asta de vedere. Totusi se pare ca prietenul meu nu poate "trece peste trecutul meu..." desi n-am ascuns niciodata nimic legat de trecut meu. Mi-a spus-o chiar el dupa atata timp petrecut impreuna in care, culmea, eu nu mi-am dat sema.N-am primit insa nicio explicatie sau vreu detaliu. Chiar nu stiu ce sa fac...Nu-l banuiesc de infidelitate si stiu ca ma iubeste iar eu il ador. Accept cu drag sfaturile dumneavoastr si va multumesc!

    0
    0

  • Alexandra pe 20 Nov 2008, 20:22
    administrarea bugetului

    Eu si prietenul meu locuim impreuna si avem o vesnica problema, administrarea bugetului intr-un mod eficient. Mentionez ca dintr-un singur salariu ar trebui sa ne acoperim toate cheluielile cu exceptia chiriei pe care am achita-o din al meu insa ne-ar ramane suficienti bani pt. traiul zilnic.Nu putem sa iesim din situatia asta oricat am incerca, este ca un zid, un blocaj de care nu putem sa trecem, care genereaza stress,irascibilitate si datorii. Va rog daca se poate sa-ne spuneti un remediu pt. a iesi din aceasta situatie. Va multumim anticipat!

    0
    0

  • mihaela pe 25 Mai 2008, 20:10
    de un an trecem printr-o perioada foarte grea

    avem un an de zile de cand s-a rupt o asociere intre sotul meu si un partener. am ramas cu foarte multe datorii,credite facute pentru societate pentru ei si pentru un alt cuplu care de fapt erau nasii nostri. e drept ca asa am vazut care ne sunt prietenii dar financiar vorbind ne este extrem de greu si nu mai reusim sa ne ridicam si pe deasupra odata cu noi a cazut in declin si familia surorii sotului meu,afacerea in care a introdus-o sotul meu nemaimergand si momentan a ajuns o groapa care trage in jos,generand foarte multe datorii. suntem familii foarte unite si asta ne afecteaza foarte mult. pe zi ce trece ne este din ce in ce mai greu,muncim foarte mult dar nu se vede.nu stiu ce ar trebui sa fac. astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc!

    0
    0

  • Hollosi Nicolae pe 30 Apr 2008, 22:44
    Efectele aranjamentelor Feng Shui

    Suntem un cuplu cu destula experienta. dar in ultimul timp, ultimul an, am avut o serie de necazuri legate de cariera si bani. Pe de alta parte intre noi s-a strecurat o tensiune care a cam deteriorat relatia noastra. Ce credeti ca ar tre bui sa facem? Patul in care dormim ne orienteaza capul catre Nordul geografic Ne puteti ajuta? Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra. Va multumim anticipat.

    0
    0

  • CRISTIANA pe 4 Apr 2008, 09:48
    feng shui pt.dormitor

    Buna ziua, Fetita mea, Alexandra are dormitorul deasupra bucatariei. Rugamintea mea este sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac pentru a combate energiile negative. Va multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod