Sfaturi la final

Este bine sa va incredeti in simtul vostru interior atunci cand faceti schimbari la serviciu. Cele expuse mai sus nu trebuie considerate litera de lege si aplicate ca atare.
Este bine sa va incredeti in simtul vostru interior atunci cand faceti schimbari la serviciu. Cele expuse mai sus nu trebuie considerate litera de lege si aplicate ca atare. Flexibilitate si creativitate sunt cele doua elemente pe care va indemn sa le folositi in tot ceea ce faceti, si mai ales in Fengshui.

Sunt sigura ca ati inteles ca aceste scurte sfaturi sunt destul de generalizate pentru a se putea aplica de toata lumea, cu mai multe sau mai putine cunostinte de Fengshui. Repet si aici faptul ca fiecare casa si fiecare loc de munca este diferit si are nevoie de amenajari si remedii Fengshui diferite.
Acestea pot fi prescrise doar dupa analizarea atenta a mediului respectiv si folosirea formulelor care ne permit sa vedem cum curg energiile si cum se combina pentru a crea efecte care difera de la un loc la altul. De aceea ma limitez la a va oferi sfaturi cu caracter general si nu va indemn pe toate sa plasati acvarii in nord pentru a va vitaliza cariera sau rosu in sud pentru sporirea faimei. Va dati bine seama ca aceste remedii "standardizate" nu pot da rezultate in fiecare caz, asa cum se pretinde in diferite scoli care aplica aceleasi remedii pentru toate casele.


In loc de concluzie, va urez sa va lasati pe mana intuitiei proprii si a simtului culorilor si echilibrarii mediului exterior, care este propriu femeilor. Succes in re-amenajarea biroului! Astept idei si povestiri care sa ilustreze modul in care atmosfera de la serviciu (sau de acasa) s-a schimbat dupa ce ati aplicat sfaturile din aceste articole.

Alte idei pentru a aduce energii pozitive
Culorile in Fengshui
Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod