Persil Expert Gel – curățenie perfectă, acum și cu prospețime irezistibilă de lavandă

Persil Expert Gel este disponibil acum într-o nouă variantă, cu parfum proaspăt, aromat și relaxant de lavandă, care se menține un timp îndelungat.
Inspirat de prospețimea lavandei originare din Provence, Persil Expert Gel Lavandă oferă acum o nouă dimensiune curățeniei perfecte, aducând experiența senzorială a parfumului autentic de lavandă mai aproape, în casele noastre.

Noul Persil Expert Gel Lavandă combină prospețimea parfumului îndelungat de lavandă cu puterea mare de îndepărtare a petelor. Formula sa performantă devine activă imediat, chiar și la temperaturi scăzute de 20⁰, datorită unei combinații unice de 6 enzime, care asigură o putere superioară de curățare.

Noul Persil Expert Gel cu parfum proaspăt de lavandă poate fi folosit atât pentru spălarea manuală, cât și pentru cea automată, fiind disponibil în urmatoarele gramaje:

Persil Expert Gel Lavandă, 20 spălări: 23,93 lei/buc.
(8 buc./ uv)

Persil Expert Gel Lavandă, 40 spălări: 46,98 lei/ buc (4 buc./ uv)

Persil Expert Gel Lavandă, 60 spălări: 68,57 lei/buc. (4 buc./ uv)

Noul Persil Expert Gel Lavandă va fi disponibil și în varianta Convenience: Persil Duo Caps Lavandă - cu diferite împachetări (15 spălări, 32 spălări și 48 spălări).

Detergentul lichid, „detergentul viitorului“

Spre deosebire de detergentul pudră, detergenții lichizi din gama Persil Expert Gel nu lasă urme pe haine, pentru că se dizolvă complet în apă, sunt mai ușor de depozitat și de utilizat.
Supranumit și „detergentul viitorului", detergentul lichid este un nou mod de a spăla, fiind adaptat nevoilor consumatorului modern.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod