Ce spune despre personalitatea ta bradul de Crăciun pe care îl alegi?


Dacă preferi unul artificial, atunci eşti o fire practică şi organizată. Iar dacă alegi unul foarte mare, eşti ambiţioasă şi extrovertită.
Preferinţele tale în ceea ce priveşte alegerea, dar şi împodobirea bradului de Crăciun pot dezvălui câte ceva despre personalitatea ta şi felul tău de-a fi. Iată ce spun despre tine, potrivit littlethings.com: 
 

Brad artificial

Cei care aleg bradul artificial sunt persoane pragmatice, organizate şi cu un simţ practic foarte bine dezvoltat. Motivul, fie că este faptul că faci o investiţie care îţi va fi utilă mai mulţi la rândul, fie că nu îţi place ca brazii să fie tăiaţi pentru sărbători sau urăşti să cureţi acele uscate la final de sezon, este de obicei unul bine întemeiat şi gândit, ceea ce îţi demonstrează latura practică.

Un brad foarte mare

Ţi se întâmplă de cele mai multe ori ca bradul pe care l-ai cumpărat abia să intre pe uşă sau să nu încapă de tavan? Atunci eşti o persoană extrovertită, ambiţioasă şi lipsită de temeri. Nu îţi faci griji că pomul tău de Crăciun ar putea fi prea mare pentru că eşti sigură că vei găsi tu o soluţie să încapă şi să arate bine. Nu te temi de greşeli sau eşecuri, iar asta te face foarte îndrăzneaţă.

Un brad pricăjit

Chiar şi cel mai amărât brad este unul bun pentru tine.
Eşti de părere că şi brăduţii nu tocmai perfecţi care au fost tăiaţi merită să fie apreciaţi, iar asta spune despre tine că eşti o persoană foarte optimistă, originală şi chiar o fire artistică. Tu reuşeşti să faci ceva extraordinar chiar şi din cele câteva rămurele golaşe ale brăduţului tău, tocmai de aceea eşti specială şi apreciată de către cei din jur. De asemenea, eşti o persoană cu simţul umorului, care priveşte viaţa cu relaxare şi cu zâmbetul pe buze.

Un brad perfect simetric

Îţi ia o veşnicie să alegi bradul de Crăciun pentru că tu îl cauţi pe acela cu o formă perfectă! Pasiunea ta pentru simetrie arată că eşti o persoană perfecţionistă, pentru care imaginea contează foarte mult.
Îţi place ca totul în jurul tău să fie perfect organizat şi frumos decorat, de aceea acorzi foarte mult timp nu numai alegerii bradului potrivit, ci şi împodobirii lui. Preferi să-l decorezi singură, pentru că nimeni nu se poate ridica la nivelul aşteptărilor tale.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lacrima pe 16 Dec 2015, 10:51
    alegerea bradului

    Nu cred ca vorbeste despre personalitate ci despre cati bani iti poti permite sa ii pe brad .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod