Ce spune despre personalitatea ta bradul de Crăciun pe care îl alegi?

Un brad plin de luminiţe

Îţi place ca bradul tău să fie foarte luminos, plin de instalaţii frumos colorate? Este un indiciu că te numeri printre persoanele îndrăzneţe, extrovertite şi foarte interesante. Adori să fii în centrul atenţiei, iar acest lucru este valabil şi când vine vorba de bradul tău. Cel mai probabil, îl vei plasa cât mai aproape de fereastră, astfel încât să fie admirat şi laudat şi de către vecinii tăi. Cu siguranţă eşti gazda celor mai reuşite petreceri de sărbători. 

Un brad foarte încărcat cu ornamente

Dacă bradul tău este un suport pentru toate ornamentele pe care le-ai strâns de-a lungul anilor, indiferent de culoare, formă sau dacă se potrivesc între ele, atunci se poate spune despre tine că eşti o persoană relaxată, nonconformistă, care nu pune mare preţ pe ceea ce cred alţii. Îţi place să te distrezi, te simţi foarte bine în compania oamenilor şi eşti una dintre cele mai populare persoane din grupul de prieteni şi cunoscuţi.
Regulile nu sunt făcute pentru tine, iar oamenii iubesc acest stil libertin de care dai dovadă.

Un brad creat de tine

Nu îţi place să ai un brad clasic, aşa cum are toată lumea, ci vrei ceva deosebit, creat de tine? Înseamnă că eşti o persoană creativă, originală şi o adevărată fire artistică. Fie că îţi faci bradul din bucăţi de hârtie, din globuleţe agăţate pe un suport sau din tot felul de materiale neobişnuite, cu siguranţă vei atrage atenţia tuturor cu creaţia ta.
Eşti o persoană foarte interesantă, pe care cei din jur o privesc cu multă admiraţie. 

Un brad tradiţional

Iubeşti confortul şi îţi place să urmezi aceleaşi obiceiuri de fiecare dată când vin sărbătorile. Dacă îţi place ca bradul tău să arate şi să fie decorat în stil clasic, acest lucru arată despre tine că eşti o persoană care apreciază tradiţiile şi se simte în siguranţă atunci când are de-a face cu lucruri şi situaţii familiare. Îţi apreciezi foarte mult familia şi prietenii şi preferi să petreci timpul alături de ei.
Pe de altă parte, ai mare încredere în alegerile şi preferinţele tale şi nimeni nu te poate face să te răzgândeşti. Eşti o adevărată conservatoare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lacrima pe 16 Dec 2015, 10:51
    alegerea bradului

    Nu cred ca vorbeste despre personalitate ci despre cati bani iti poti permite sa ii pe brad .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod