Biscuiţi cu nucă de cocos şi căpşuni

Dacă vrei o reţetă rapidă, cu ingrediente naturale şi ieftine, poţi să prepari aceşti biscuiţi cu nucă de cocos învăluiţi de aroma delicioasă a căpşunilor proaspete. Află cât de simplu poţi să prepari biscuiţii!
Dacă vrei o reţetă rapidă, cu ingrediente naturale şi ieftine, poţi să prepari aceşti biscuiţi cu nucă de cocos învăluiţi de aroma delicioasă a căpşunilor proaspete. Află cât de simplu poţi să prepari biscuiţii!

Am avut poftă de un lapte de cocos cremos şi super-aromat pe care l-am preparat din fulgi de cocos (care trebuie să nu fie foarte uscaţi şi seci) şi apă călduţă.
După ce am strecurat laptele, am rămas cu pulpa de cocos pentru care am încercat să găsesc o combinaţie pe gustul meu. Cocos plus căpşuni a fost combinaţia câştigătoare şi nu-mi pare rău pentru că mirosea divin în toată casa pe măsură ce se deshidratau biscuiţii.

Iată ce ingrediente am folosit:

- 1 cană cu fulgi de orez expandat;
- 1 lingură făină de ovăz;
- 1 cană cu pulpă de cocos (rămasă după ce am strecurat laptele);
- 1 cană cu căpşuni proaspete;
- miere de albine, după gust.

Am amestecat ingredientele uscate în robotul de bucătărie, după care am adăugat căpşunile şi mierea de albine.
Am făcut biluţe pe care le-am aplatizat pe foaia de copt aşezată pe tăvile deshidratorului, după care le-am ornat cu câte o felie de căpşună.

Le-am lăsat la deshidratat aproximativ 6 ore.
Poţi să încerci să le deshidratezi şi la cuptor, lăsând uşa deschisă şi focul dat pe mic.

Poftă bună! (Foto: Ioana Maroşan)
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • lili pe 6 Iun 2012, 09:22
  biscuiti - doar pentru unii

  Eticheta retetei: doar pentru cei cu bani multi! Altfel, nu se poate spune ca se adreseaza tututor. Perntru asemenea nazdravanii de retete trebuie sa existe un avertisment: retete de fite! Or fi buni, dar daca-s scumpi, chiar nu merita! Cu bine,

  0
  0

 • Alina pe 5 Iun 2012, 13:43
  deliciosi

  Am facut si eu biscuitii acestia, la care am adaugat o lingura seminte de chia si au iesit nemaipomeniti. Fiica mea de 1,5 ani nu mananca fructe, insa sub forma acesta a acceptat capsunile. Felicitari si astept cu interes si alte retete.!

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod