Fructul care combate grăsimea din corp

Cercetătorii au descoperit o nouă metodă de slăbire eficientă, cu ajutorul unui aliment care garantează şi menţinerea siluetei pe o perioadă îndelungată de timp.

Cercetătorii au descoperit o nouă metodă de slăbire eficientă, cu ajutorul unui aliment care garantează şi menţinerea siluetei pe o perioadă îndelungată de timp.

Fructele de mango ajută la slăbit şi la menţinerea siluetei, însă doar dacă sunt consumate cu tot cu coaja pe care în mod normal o aruncăm, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax..

Conform unui studiu realizat de cercetătorii australieni, coaja de mango opreşte dezvoltarea celulelor grase din corpul uman.
Mike Gidley, profesor la Universitatea din Queensland, afirmă că studiul demonstrează că trebuie să luăm în considerare fructele ca întreg atunci când vrem să profităm de calităţile lor.

Studiul ar putea duce la dezvoltarea unui supliment alimentar care va lupta contra obezităţii, relatează ziarul citat de Mediafax.

Mango conţine o cantitate mare de vitamina E, vitamina A, B6, C şi K.

Fructul exotic abundă în minerale, precum potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc şi fibre.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana M pe 7 Iul 2012, 22:45
    Am slabit

    Si eu am fost grasuta,am avut 78kg si am reusit sa slabesc 15kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti starea ta de spirit si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa consideram cele mai frumoase.Eu la 78 de kg nu ma simteam complexata,pentru ca cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e sanatos si frumos'' Poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma. E u vreau si sanatate.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani dupa ce a combinat aerobicul cu un tratament de slabit numit Interactiv Slim.Mi-am cumparat si eu produsul ,dar nu am mers si la sala. Nu am avut timp datorita serviciului. Am facut in unele seri abdomene acasa. Am mancat cat de cat sanatos si am respectat modul de administrare. In 2 luni am slabit 15kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!! Sa ai vointa ! Important este sa lupti pana ca capat, chiar daca mai si trisezi din cand in cand. Cat timp am luat produsul am si '' gustat'' cate o inghetata si putina cilocolata. Dar nu am renuntat. Recunosc sa m-a ajutat foarte mult si produsul Interactiv Slim. Am fost foarte motivata ! Anul viitor ma voi casatori !!!

    1
    0

  • gaby pe 20 Iun 2012, 14:51
    ..

    INTERESANT ,DAR DACA SE MANANCA CANTITATII MARII SI MAI ALES PRAJIT ..JEJEJE POTII SA MANANCII SI COARJA SI SAMBURILE DE MANGO ,CA DEGEABA EU FAC O DIETA SIMPLA MANANC LA PRANZ NORMAL DAR FARA GRASIMI SI SEARA NIMIK NU AM CINA ,DOAR DACA IMI ESTE F.FOAME -IAU UN FRUCT SAU IAURT FARA GRASIMI SI AM SLABIT 4 KG IN 13 ZILE

    1
    0

  • daniela naciu pe 6 Iun 2012, 09:11
    interesant

    Iata o stire interesanta pentru mine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod