30 de idei pentru un Pom de Crăciun original. Nu ai nevoie de brad!

Bradul natural de Crăciun nu poate fi înlocuit cu adevărat, pentru că nimic nu poate înlocui aroma sa care ne amintește întotdeauna de Sărbători.
Dar dacă îți place să improvizezi și vrei să încerci idei interesate pentru un brad original, atunci poți încerca o mulțime de trucuri inedite și ușor de pus în practică.

Oamenii creativi au inventat o mulțime de metode pentru a obține un Pom de Crăciun interesant, fără să includă, de fapt, un brad, fie el natural sau artificial.

De exemplu, poți să-ți faci un brad din crenguțe dispuse pe orizontală, pornind de la cea mai mare la cea mai mică. Tot ce trebuie să faci este să le legi cu sfoară astfel încât să formeze un triunghi și să imite aspectul unui brad.

Citește și: Trucul neobișnuit care previne uscarea și scuturarea bradului de Crăciun


O variantă și mai simplă este aceea de a crea forma unui brad folosind numai istalația luminoasă, pe care să o lipești pe un panou sau direct pe perete, cu bandă adezivă specială.

Iar dacă iubești cărțile și îți place să citești, atunci îți poți folosi colecția de cărți pentru a obține un brad alternativ original. Un trend apărut anul acesta este cel al brazilor improvizați din scări duble, care prin forma lor imită aspectul triunghiular al brazilor.
Decorează-le cu instalații luminoase, globulețe și beteală pentru a crea un brad modern și trendy.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod