10 idei geniale și ușor de realizat pentru decorul casei tale

Doar câteva schimbări mici, pentru care nu este necesar să cheltui mulți bani, nici să depui prea mult efort, au capacitatea de a-ți transforma locuința.
Creativitatea este cheia acestei ecuații. Tot ce trebuie să faci este să găsești soluții inedite pentru probleme vechi, astfel încât casa ta să arate excelent și să fie perfect organizată. Iată câteva trucuri pe care să le încerci, recomandate de brightside.me:

Fă-ți rafturi de colț

Colțurile sunt de cele mai multe ori ignorate și rămân nefolosite, ceea ce înseamnă risipă de spațiu. În special pentru bucătărie, polițele de colț arată foarte bine și sunt deosebit de utile.

Decorează ghivecele

Te-ai plictisit de plantele tale și ți se pare că arată banal? Atunci o schimbare rapidă oferită ghivecelor tale ar putea fi soluția perfectă. Folosește autocolante cu modele interesante pe care să le lipești pe ghivece sau măștile de ghiveci, sau pictează-le chiar tu! Nuanțele metalice arată excelent și sunt în trend!

Folosește panglici pentru perdele

O modalitate inedită de a oferi un strop de culoare și originalitate perdelor tale este aceea de a folosi panglici în loc de inele sau clești. Este foarte simplu să le coși chiar tu.


Adaugă margini perdelelor

Poți să aduci un plus de noutate ferestrelor tale fără să schimbi perdelele. Tot ce trebuie să faci este să le adaugi margini interesante perdelelor sau draperiilor, fie din dantelă, material cu imprimeuri sau franjuri.


Folosește ușile dulapurilor

O metodă foarte bună pentru depozitare și organizare este aceea de a te folosi de ușile dulapurilor de bucătărie. Fixează agățători sau recipiente pe ele pentru a putea depozita produse de curățenie sau alte obiecte.
Ai grijă să nu pui prea multă greutate pentru că balamalele se pot deforma!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod