10 idei geniale și ușor de realizat pentru decorul casei tale

Realizează un raft pentru reviste

Pe lateralul mobilei de bucătărie poți fixa un suport pentru reviste în care să așezi cărțile tale de bucate sau listele cu rețetele favorite. Este o zonă care rămâne de cele mai multe ori nefolosită, iar astfel îi dai o utilitate numai bună.



Fă-ți un covor de baie din dopuri de plută

Te enervează covorul de baie pentru că se udă rapid și se usucă foarte greu, dar nici nu poți renunța la el? Un covor realizat din dopuri de plută, pe care să-l faci chiar tu, te scapă de această problemă. Previne alunecarea când ieși din cadă și lasă apa să se evapore, ceea ce înseamnă că se usucă rapid.
Învață de aici cum să-l faci.



Vopsește linoleul

Linoleul învechit poate fi transformat foarte ușor cu ajutorul vopselei. Folosește vopsea acrilică într-o culoare interesantă pentru a schimba total aspectul linoleului.



Fă-ți un raft pentru cărți dintr-un suport de vase

Dacă nu ai prea mult spațiu pe birou, atunci un raft de perete te va ajuta să-ți păstrezi cărțile și documentele organizate. Poți folosi un suport din lemn sau metal pentru vase pe care să-l fixezi în perete și ai obținut instant un raft interesant.




Folosește-te de colțuri

Într-un colț pe care altfel nu ai avea cum să-l folosești, fixează pe perete un raft îngust în care să-ți așezi cărțile. Nu numai că este o metodă bună de a-ți păstra cărțile organizate, dar vei folosi astfel un spațiu care altfel ar fi inutil.


Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod