Topul celor mai renumite scoli de afaceri din lume

Compania franceza de consultanta SMBG a creat, anul trecut, subsidiara Eduniversal, pentru a oferi studentilor din toata lumea asistenta in selectarea celor mai bune universitati din diferite regiuni...
Compania franceza de consultanta SMBG a creat, anul trecut, subsidiara Eduniversal, pentru a oferi studentilor din toata lumea asistenta in selectarea celor mai bune universitati din diferite regiuni ale lumii. La data de 4 noiembrie, in Paris, compania a anuntat topul celor mai renumite scoli de afaceri, dupa ce o cercetare extensiva a identificat cele mai renumite 1.000 de scoli din toata lumea.

In seara lansarii unei conferinte de doua zile, la Paris, directorul executiv Eduniversal, Martial Guiette, impreuna cu experti ai comitetului stiintific international, a inmanat premii celor mai reprezentative scoli de afaceri, in prezenta unei audiente de 300 de delegati din peste 55 de tari.

Eduniversal a nominalizat primele 27 de scoli din fruntea topului - cate trei din cele 9 regiuni geografice - urmarind cercetarile care au identificat top 1.000 scoli de afaceri.
O analiza mai amanuntita a redus acest numar la 100, iar din acest grup au fost selectate 27 de scoli, cu ajutorul decanilor celor 1.000 de institutii, scrie University World News.

Din lista celor 27 de scoli de afaceri, mentionam cele trei din Europa de Est, si anume SGH - Scoala de studii econimice din Varsovia, Polonia; Universitatea de Studii Economice de la Praga, Republica Ceha; Universitatea din Liubliana, Slovenia - Facultatea de Studii Economice. Multe dintre cele mai renumite institutii de invatamant superior din lume, inclusiv Scoala de Afaceri din Londra, Scoala de Afaceri UST din Hong kong si INSEAD, scoala internationala cu campusuri in Franta si in Singapore, au obtinut un loc in lista finala a Eduniversal.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 13 Iun 2010, 14:56
    interesata de un curs

    buna ma numesc laura stau in londra si asi dori sa fac un curs de manichira si pedichiura nu stiu unde sa ma duc deoarece eu stau in londra daca puteti sa mi dati niste informati va multumesc

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod