"Cariere in alb" - 3.000 de joburi in sanatate

Astazi si maine, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc targul de joburi in domeniul medical, "Cariere in alb".
Astazi si maine, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc targul de joburi in domeniul medical, “Cariere in alb”. Dupa editiile de la Cluj Napoca si de la Timisoara, organizatorii - Romanian Medical Network (RMN), Compania Medicov si partenerii acestora - aduc evenimentul si in Capitala, in zilele de 4-5 iunie.

Se adreseaza tuturor profesionistilor din domeniul medical, vor fi prezentate oportunitati si alternative reale de lucru, atat in tara, cat si in afara acesteia.

“Paleta de oferte este extrem de variata si completa si suntem convinsi ca vom satisface o multime de cereri”, declara organizatorii. De altfel, asa cum spune si Catalina Poiana, media officer al evenimentului, la Cluj au fost peste 1.100 de vizitoatori, iar la Timisoara – 1.500.
“Lumea a fost incantata de targ. Am primit feed back-uri pozitive. Asteptam sa vedem ce se va intampla la Bucuresti”
, mai spune Catalina Poiana.

Ce slujbe sunt scoase la concurs


Criza a reusit sa transforme acest targ intr-o adevarata oaza de speranta pentru medicii si asistentii care au dificultati in a-si gasi un loc de munca sau care, pur si simplu, doresc un job mai bine platit. La “Cariere in alb“ sunt peste 3.000 de oferte, din cele mai variate. Sunt posturi atat pentru pentru medici de orice grad si specializare, farmacisti, asistenti de farmacie, medici stomatologi, balneo-fizio-kinetoterapeuti, asistenti medicali, cat si pentru personalul medical auxiliar, administrativ, pentru studenti la medicina, farmacie, medicina dentara.
Sunt locuri si pentru reprezentanti medicali si chiar pentru oricare persoana interesata sa dezvolte o cariera in domeniul medical.


In cadrul targului vor fi prezenti peste 20 de expozanti. Participantii pot intra in contact direct cu angajatorii si pot fi intervievati de catre acestia. Cei interesati de un loc de munca in Romania vor gasi oferte atat pentru mediul public, cat si pentru cel privat.

10.000 de euro pentru un medic specialist, peste hotare


Pe de alta parte, cei interesati de locurile de munca din afara tarii pot alege sa candideze pentru posturi din Anglia, Germania, Franta, Italia, Belgia, Austria, Irlanda, Norvegia, Elvetia, Olanda, Canada, Emiratele Arabe Unite. Se cauta personal medical atat in marile orase, cat si in mediul rural.
Salariile incep de la 1.000 de euro pe luna pentru medicii rezidenti si pot ajunge pana la 10.000 euro pe luna pentru medicii specialisti. Angajatorii ofera servicii speciale: locuinte de serviciu, suport in gasirea de locuri de munca pentru ceilalti membri ai familiei, cursuri de limba straina gratuite, sprijin pentru includerea copiilor in sistemul de invatamant public din tara respectiva.

Pentru cei ce nu vor sa se stabileasca intr-o alta tara exista si varianta locurilor de munca temporare sau varianta in care sa lucreze doua saptamani in tara si doua in afara. In aceste situatii se pot obtine pana la 3.000 de lire pe luna.

Ce se mai intampla la targ


Vor fi prezentate si oportunitati pentru dezvoltarea personala si profesionala, precum traininguri, stagii de pregatire, internshipuri, schimburi studentesti, workshopuri sau conferinte. O premiera absoluta pentru Romania o reprezinta prezenta celor de la Medecins Sans Frontieres (Doctori fara Frontiere), care participa pentru prima data la un eveniment de acest gen organizat in Romania.
Ei spun ca au pregatit o multime de oferte unice pentru cei interesati de munca in sectorul umanitar.


La eveniment nu se percepe taxa de intrare, insa candidatii trebuie sa se inregistreze la www.cariereinalb.com/inregistrare.

La Iasi, pe 6 si 7 iunie


Dupa actiunea din Capitala, evenimentul se va muta la Iasi, in perioada 6-7 iunie. Targul se va derula la Casa de Cultura a Studentilor Iasi (strada Vasile Conta nr. 30).
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ancuta pe 28 Apr 2012, 21:27
    Reportaj eveniment

    http://youtu.be/0Z_npHweqhQ

    1
    1

  • Gabriella pe 5 Nov 2011, 08:38
    Realitate

    O treabå extraordinara . Cit e de reala ... vom vedea

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod