Iuliana Stefan despre workshop-ul Eva.ro

Asa cum am anuntat si in articolul de ieri, la intalnirea pe care am avut-o cu bloggeritele a participat si make-up artistul Iuliana Stefan, cea care va sustine, pe data de 9 iunie, workshop-ul Eva.ro - „Naturala cu ajutorul machiajului".
Asa cum am anuntat si in articolul de ieri, la intalnirea pe care am avut-o cu bloggeritele a participat si make-up artistul Iuliana Stefan, cea care va sustine, pe data de 9 iunie, workshop-ul Eva.ro - "Naturala cu ajutorul machiajului". Asa cum spune si titlul, atat la intalnirea pe care am avut-o, dar si la cea pe care v-o pregatim, tema dezbatuta este naturaletea rezultata cu ajutorul produselor de make-up. In plus, vei mai putea afla ce nu trebuie sa ne lipseasca din geanta, secrete pentru zilele in care esti foarte obosita, cat de important este fondul de ten si care este ingredientul minune pentru un masaj anticelulitic cu rezultate.

Nu uita despre demonstratiile de machiaj, dar si despre cum sa arati tanara in doar 10 minute. Toate acestea... la workshop.

Naturaletea si simplitatea in machiaj


"Eu pun accentul foarte mult pe simplitate, insa in acelasi timp punctez cu ceva, cu un accesoriu cat de mic. Nu cred in lucrurile cu eticheta, nu-mi plac, nu sunt snoaba si consider ca daca ma documentez putin mai mult pot sa gasesc lucruri de calitate la un pret destul de bun", povesteste Iuliana Stefan.


Si cand vine vorba despre machiaj lucrurile stau la fel. Make-up artistul mizeaza in general pe impactul pe care il au culorile alb, negru, rosu, gri, o combinatie fascinanta, spune ea.

"De asemenea, este foarte important ca atunci cand facem un machiaj natural, accentul sa fie pus pe pometi. Daca avem tenul gras, folosim produse mate, daca suntem palide, folosim blush. Sa ne gandim cum aratam cand venim de la soare sau cand venim de la frig la cald. Bujorii ne dau prospetime si trebuie sa avem grija ca ei sa existe. Daca ne ducem undeva si nu avem blush la noi este indicat sa ne tragem doua palme usor sau sa ne ciupim putin de obraji"
, ne indeamna make-up artistul.

Tipsuri pentru atunci cand esti obosita...


Daca avem probleme cu cearcanele, este important sa punem accentul pe luminozitate. "In cazul acesta, trebuie sa cumparam produse care asta fac, se numesc iluminatoare. Componentele pe care le au nu fac altceva decat sa absoarba si sa reflecte lumina.
Acestea ne fac sa aratam bine si ne ajuta sa avem o fata luminata"
, explica Iuliana Stefan.

Ce nu trebuie sa ne lipseasca din geanta?


La aceasta intrebare, Iuliana Stefan a raspuns simplu si aproape instantaneu: mascara. "Nu trebuie sa ne lipseasca din geanta. Este produsul care da expresivitate privirii. De asemenea, sprancenele sunt foarte importante, sunt considerate puncte de aura ale fetei. Acestea ne imbatranesc sau ne intineresc. Ochii si sprancenele sunt cele mai importante zone ale fetei", explica in continuare specialistul.

Fondul de ten, baza oricarui machiaj


Fondul de ten este prima si cea mai importanta parte dintr-un machiaj. Denumit si baza, in functie de calitatea produsului ales si de cat de bine este aplicat, fondul de ten ajuta sau distruge un machiaj. "Multe persoane se plang ca nu le rezista fardul de pleoape, chiar daca folosesc marci importante.
Ca sa nu ne confruntam cu astfel de probleme, este important sa aplicam fond de ten si pe pleoape. Daca fardul este crema, alegem un fond de ten crema, iar daca primul este pudra, alegem o baza pudra. Pe timpul zilei este indicat sa se foloseasca un fond de ten light"
, explica Iuliana Stefan.

Cafeaua, ingredientul minune pentru un masaj anticelulitic cu rezultate


Pentru a ne asigura ca aspectul de coaja de portocala se va reduce simtitor, produsul anticelulitic pe care il folosesti trebuie sa contina cofeina. Mai simplu si mai ieftin, insa, este sa-ti prepari tu acasa produsul minune: "Pune cafea proaspat macinata in ulei de masline si maseaza pe zonele cu probleme si vei vedea, in timp, rezultate uimitoare. In plus, masajul cu produsul rezultat din aceasta combinatie ajuta si la pigmentarea usoara a pielii. Masajul se face fie pe piele dupa ce ai dat cu un jet de apa, fie pe pielea uscata.
Important este ca, dupa fiecare masaj, sa nu se mai foloseasca gelul de dus sau sapunul. Prin acest masaj se obtin doua lucruri: exfoliere si hidratare"
, conchide make-up artistul.

Acestea si multe alte teme vor fi dezbatute pe larg pe 9 iunie, la workshop-ul "Naturala cu ajutorul machiajului", care va avea loc la Rin Grand Hotel.

Credit foto: Bogdan Grigore
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iuliana Stefan pe 18 Iun 2010, 21:50
    Felicitari Maria!

    Esti chiar Maria, colega Dnei Angela? Ce ma bucur! Sa-ti traiasca copilul, sa creasaca frumos si sanatos! Mi-ar placea tare mult sa ne mai auzim, sa tinem legatura.Te rog mult, intra www.iulianastefan.ro unde vei gasi nr meu de mobil sau trimite-mi un e-mail pe adresa iulianastefan25@yahoo.com. Te pup cu mare drag si astept un semn de la tine cat de curand!

    0
    0

  • Iuliana Stefan pe 18 Iun 2010, 21:47
    Felicitari Maria!

    Esti chiar Maria, colega Dnei Angela? Ce ma bucur! Sa-ti traiasca copilul, sa creasaca frumos si sanatos! Mi-ar placea tare mult sa ne mai auzim, sa tinem legatura.Te rog mult, intra www.iulianastefan.ro unde vei gasi nr meu de mobil sau trimite-mi un e-mail pe adresa iulianastefan25@yahoo.com. Te pup cu mare drag si astept un semn de la tine cat de curand!

    0
    0

  • Maria pe 18 Iun 2010, 15:02
    Felicitari

    Felicitari Iuliana, te cunosc din 2003, pe vremea aceea eram beauty adviser la Eva, intotdeauna te-am considerat o profesionista si perfectionista!!! Te pup dulce imi place foarte mult articolul mai ales despre tipsul cu masajul anticelulitic, pentru ca am nascut acum 6 luni si am facut putina celulita.Succes in continuare!

    0
    0

  • Iuliana Stefan pe 11 Iun 2010, 18:28
    P.S.

    Draga Simona, iti multumesc mult pentru aprecieri. Abia astept sa te machiez pe 15 august! Te pup

    0
    0

  • Iuliana Stefan pe 11 Iun 2010, 18:18
    Multumesc frumos si pe curand!

    Eve dragi, aveti putina rabdare pentru ca acesta e decat inceputul! Workshopul din 9 iunie a fost unul pilot in ceea ce privesc sfaturile depsre machiaj si cosmetica. Va doresc o vara minunata!

    0
    0

  • Precup Simona pe 6 Iun 2010, 17:54
    arta machiajului

    Felicitari, Iuliana! Articolul este interesant si foarte folositor tuturor femeilor, iar machiajele realizate de tine sunt impecabile...desavarsite!

    0
    0

  • Voicu Daniela pe 5 Iun 2010, 22:13
    workshop

    Intr-adevar, va asteptam si la Constanta. Bucurestiul nu este foarte departe, dar ar trebui sa ne luam o zi sau doua liber, sa ne cazam, destul de dificil momentan. Ar fi mult mai usor sa va avem printre noi, poate chiar intr-un wekeend. Va asteptam.

    0
    0

  • Trifan Ana Maria pe 5 Iun 2010, 22:04
    workshop

    Cand si la Constanta ? Inteleg, Bucurestiul este capitala, centrul, dar am putea beneficia si noi pe viitor de asemenea intalniri? Pe cand?

    0
    0

  • Rodi pe 5 Iun 2010, 09:54
    machiaj

    Interesant pacat ca workshopul se adreseaza doar persoanelor care nu lucreaza..... ca as fi participat daca era la o ora rezonabila

    0
    0

  • anca pe 5 Iun 2010, 09:03
    machiaj

    foarte interesant articolul...:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod