Iti comanzi rochia de mireasa sau o cumperi gata facuta?

Te-a cerut in casatorie, ati pregatit lista de invitati, ati stabilit locul si data, dar nu ai rochia de mireasa.
Te-a cerut in casatorie, ati pregatit lista de invitati, ati stabilit locul si data, dar nu ai rochia de mireasa. Aceasta este o problema importanta pentru fiecare femeie care se pregateste de una dintre cele mai importante zile din viata ei, cea in care se marita. Tocmai pentru ca ne-am gandit la acest lucru, le-am provocat pe prietenele noastre de pe Facebook sa ne raspunda la intrebarea: Iti comanzi rochia de mireasa sau o cumperi gata facuta?.

Haideti sa vedem care sunt parerile lor. Spre exemplu Cristina stie clar ca: "O comanzi, in felul acesta o ai exact cum iti doresti.....doar trebuie sa fie perfecta, nu? :)", de aceeasi parere este si Ramonik:  " O comanzi asa cum ai visat-o".

Exista insa si fete care se gandesc ca pot gasi exact ce-si doresc din magazinele de specialitate.
"Eu am cumparat-o gata facuta din magazin... si a fost perfecta...:)", sau Cristina "Eu am gasit rochia mult visata gata facuta, dar am cautat-o vreo cateva luni". Andreea este decisa: "Eu clar o cumpar.... nici o haina facuta nu are aceeasi tinuta ca una cumparata.....gata facuta....".

Nu stiu daca va vine sa credeti, dar exista femei care fac abstractie de rochia de mireasa. Un exemplu in acest sens este Camelia: "Mie nu-mi plac rochiile de mireasa. In zilele noastre aceasta rochie nu mai are nici o semnificatie...
nu mai reprezinta puritate, dragoste"
. Evident ca Alina nu s-a putut abtine si i-a replicat: "Pacat ca nu-ti plac :( In ziua cand o imbraci sa fii mireasa te simti minunat. Eu una m-am simtit asa si cred ca fetele sunt de acord cu mine :)".

Tu ce parere ai?

4 Iunie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • minai olimpia pe 4 Iun 2010, 19:26
    rochie de mireasa

    are dreptate intr-o oarecare masura Camelia..insa rochia nu tb sa fie neaparat alba!albul semnifica puritate etc.acum pe piatza sunt o gramada de rochii de mireasa de la negru pana la roz etc superbe,extraordinare!mirifice!in genul printzesa..regina etc succes la cumparaturi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod