Volkswagen va produce un model la fel de ieftin ca Logan

Constructorul german de automobile Volkswagen va produce in Rusia un model la fel de ieftin ca Dacia Logan. Acesta va intra pe piata in 2009.

Pentru un oras aglomerat o masina ieftina este destul de potrivita. Nu iti mai faci atatea griji daca o gasesti lovita in parcare, scapi de ochii curiosilor si in plus te scuteste de costuri foarte mari de intretinere. Pe acest principiu au mers toti cei care si-au cumparat Dacia Logan, un model romanesc, ieftin, care desi nu ofera foarte multe optionale isi face datoria ca o masina bruta.

Pentru a satisface nevoile unor astfel de clienti, care nu pun mare pret pe cum arata masina, cat de sexy este, cat de confortabila sau ce nivel de echipare detine, Volkswagen vrea sa dea nastere unui model care sa concureze Logan.

Constructorul german de automobile vrea sa vina in intampinarea omului modern care nu dispune de mai mult de 10.000 de euro pentru o masina sau care nu vrea sa cheltuiasca mai mult.

O astfel de masina va prinde viata la o uzina a vecinilor nostri estici, adica in Rusia, unde Volkswagen produce in acest moment mai multe modele Skoda pentru Balcani.

Noul automobil Volkswagen va sosi pe piata romaneasca la sfarsitul anului 2009 si va un pret maxim de 10.000 de euro, varianta cea mai ieftina urmand sa fie la acelasi pret cu Loganul.

Acum nu ne ramane decat sa asteptam botezul noului model Volkswagen si sa vedem daca va avea un pret apropiat de cel al Loganului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod