Un GPS intr-un breloc

Cei care au creat brelocul ECCO GPS si-au propus sa revolutioneze sistemul de navigare cu ajutorul satelitului.
Cei care au creat brelocul ECCO GPS si-au propus sa revolutioneze sistemul de navigare cu ajutorul satelitului. Cu 433 de lei poti deveni proprietara unui GPS cat un breloc, care te va scoate din incurcatura, indicandu-ti cu o precizie de 10 metri locul in care vrei sa ajungi. ECCO GPS te duce si te aduce inapoi fara griji, ca tu sa savurezi frumusetile calatoriei, nu sa iti consumi nervii cautand calea.

Cu "busola" ECCO GPS poti marca maximum trei puncte de pornire, iar acesta te va ghida inapoi oriunde te-ai afla in lume. De exemplu, sa zicem ca esti in centrul unui oras si vrei sa explorezi si locurile mai putin vizitate. Nu trebuie decat sa marchezi punctul de plecare din centrul orasului si sa incepi plimbarea. Cand vrei sa te intorci, ECCO GPS te va duce inapoi fara probleme. Trebuie doar sa astepti, la plecare, timp de 60 de secunde gasirea satelitului.

In timpul calatoriei, ECCO GPS estimeaza distanta la care te afli de punctul in care vrei sa ajungi, iar zona de navigare acopera 16.000 de kilometri.
In ciuda faptului ca este la fel de mic ca un breloc, ECCO foloseste cea mai avansata technologie GPS si poate fi folosit in orice colt al lumii.
Busola ECCO GPS poate memora pana la trei puncte (locatii) in acelasi timp, dar le poti schimba oricand doresti. Gadgetul se incarca prin USB, iar bateria tine timp de o luna in standby sau doua saptamani in cazul in care il folosesti 10 minute in fiecare zi.

Poti afla mai multe despre ECCO GPS pe site-ul smuff.ro, de unde il poti si cumpara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod