Telefonul Modu, lansat in Romania

La sfarsitul lunii ianuarie, telefonul Modu a fost lansat in Romania. Modu este cel mai usor telefon mobil din lume, lucru atestat de Guinness Book of World Records. De asemenea...
La sfarsitul lunii ianuarie, telefonul Modu a fost lansat in Romania. Modu este cel mai usor telefon mobil din lume, lucru atestat de Guinness Book of World Records. De asemenea, este primul telefon modular din lume. Asta inseamna ca plecand de la elementul de baza - telefonul - poti avea mai multe gadgeturi: rama foto, player muzical, stick de memorie, camera digitala, telefon DECT etc, acest lucru fiind posibil prin "imbracarea" telefonului in diferite carcase sau "jachete" care il transforma dupa cum ti se transforma si tie ziua.


Modu se transforma atunci cand ai nevoie de un telefon cu stil, cand ai nevoie de o unealta de business, de un player muzical, de o camera foto si asa mai departe.

Telefonul Modu este mereu in centrul comunicarii, o "inima" care da viata universului digital din jurul tau, adaptandu-se stilului de viata si nevoilor fiecaruia.

Noul telefon dispune de o interfata grafica indrazneata si de o tastatura unica, cu sapte taste. Utilizatorii pot modifica designul telefonului si caracteristicile acestuia pentru a le adapta diferitelor lor activitati zilnice, doar introducand telefonul Modu in alte dispozitive (asa-numitele jachete) din "ecosistemul" Modu.
Telefonul are memorie interna de 2GB.

Modu a fost conceput de catre Dov Moran, inventatorul stick-urilor de memorie USB, si va putea fi cumparat in Romania din magazinele Vodafone.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod