Noul Seat Ibiza: sexy, pasional si cu sange latin

Este sexy, este rosie, este pasionala si are sange latin... Noua Ibiza promite sa cucereasca inimile tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Doamnelor si domnisoarelor, Seat are onoarea de a va dezvalui astazi noul Ibiza. Strazile aglomerate ale orasului, spatiile inguste de parcare si dezbaterile in materie de design sunt probleme pe care le va rezolva doar noul Seat Ibiza.

Cu un look mai mult decat atragator si cu un spatiu interior mult mai mare, noua Ibiza va putea sa se strecoare mai usor prin jungla orasului dar si sa fie cel mai bun prieten atunci cand incercati sa evadati din metropola la sfarsitul saptamanii. Portbagajul este acum mai incapator, toate accesoriile dumneavoastra fiind inghitite cu usurinta, multumita capacitatii totale de 292 litri.

O masina sexy trebuie sa fie insa si agila.

Seat nu face compromisuri nici la acest capitol, noua Ibiza sprintand in traficul aglomerat cu ajutorul a trei motoare pe benzina: unul de 1.2 litri si 70 de cai, unul de 1.4 litri si 85 de cai si un varf de gama de 1.6 litri care ofera 102 cai putere.

Asa ca incepeti de pe acum sa cautati o pereche de pantofi si o geanta rosie care sa se asorteze cu culoarea viitoarei dumneavoastra Ibiza.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod