Express-ul de Adobe

Adobe a lansat, saptamana trecuta, Photoshop Express. Acesta este un program de editare foto online, oferit in mod gratuit de Adobe celor care vor sa-si editeze fotografiile...
Adobe a lansat, saptamana trecuta, Photoshop Express. Acesta este un program de editare foto online, oferit in mod gratuit de Adobe celor care vor sa-si editeze fotografiile, dar nu vor sa instaleze pentru aceasta un program pe calculator.

Fie ca vrei sa ajustezi contrastul unei fotografii sau sa iti editezi toate cele 150 de fotografii din excursia la munte, Photoshop Express iti permite sa faci aproape orice, gratuit, atat timp cat esti online si ai un cont (si acesta tot gratuit, bineinteles).

Interfata grafica a site-ului Photoshop Express nu seamana absolut deloc cu cea a programului, iar acest lucru ar putea sa constituie un punct in minus pentru cei care sunt obisnuiti sa lucreze cu soft-ul.
In schimb, pentru novici - dar nu numai pentru acestia, Photoshop Express este o unealta online foarte folositoare.

Dupa editarea lor, fotografiile pot fi organizate in albume si apoi expuse in galeria virtuala. Pentru ca "nu exista nimic mai trist decat o fotografie orfana", dupa cum spun cei de la Adobe, o data ce ti-ai creat un cont gratuit, primesti si 2 GB spatiu de stocare pentru fotografii. Pentru un fotograf amator, acesta ar trebui sa fie mai mult decat suficient.

Astfel, nu numai ca poti edita fotografiile fara sa te simti vinovata ca piratezi Photoshop-ul (iar fenomenul pirateriei este unul de amploare...), dar le poti si pastra pe toate in propriul album online, oferit gratuit de Adobe.
La crearea contului, iti alegi un nume al galeriei, de exemplu http://nume.photoshop.com, unde prietenii tai pot vedea fotografiile prelucrate. Bineinteles, poti alege sa arati tuturor fotografiile tale, facand galeria publica.

Mai mult, Photoshop Express iti permite sa editezi toate fotografiile din albumele online oferite de Picasa, Facebook sau Photobucket. Astfel, pentru toti fotografii care isi doresc sa poata edita pozele de oriunde si mai ales sa le pastreze online, gratuit, in limita a 2 GB, Photoshop Express se anunta a fi un site foarte popular.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod